Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakve fajde posto nemamo kompetentnu vlast, koja trosi 70% budzeta.
haram vam bilo
Kaže mi drug koji je završio fakultet i dugo radio kod privatnika i sve je bilo dobro do korone i dosta ih dobilo otkaze i kaže mi iskreno da je imao nekog u familiji a sad u vlasti i rekao mu da ga ubaci dok je tu.I tako je i bilo kaže ima stalan ugovor,plata dobra,izlazim na kafu,niko me ne nadgleda i duplo manje posla vjeruj mi nego kod privatnika i da ne može da vjeruje kako su uslovi odlični,s tim da kaže da ljudi kod privatnika bi trebali imati plate duplo vece od nas budzetlija.
Taman da se nadje za malo jednokratne pomoci politicarima i uhljebima. Moj prijedlog je da sav visak politicari i uhljebi podijele izmedju sebe. Nadam se da ovo moze proci po hitnom postupku.
Samo deri stoku balkansku. Trava raste,imat ce sta stoka da pase. Djeca nam se smiju moj Reufe.