Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Addiko ? Lopovi promijenuse ime ali djaba,tragove zameli nisu .
šta se neće izmisliti!
Nema vecih olosa i kurvi od ovih iz Kraddico banke
Jest ko na onim online kladionicama...samo da te navuku
a sta je sa starim klijentima mogli ste i nama podjeliti po 50 km
Kakvim starim klijentima kad njih napustaju svi zivi
smijesni ste....
ne bi svoju banku mjenjala nema samsi........da mi druga ne znam sta da.......i poklanja
@PayPaI Dzasmine jebbacu te ja u usta zavljava kurvice mala, onako drugarski
@PayPal Dzasmine droljice izvadi tampon iz vagine sad je molis drugarski bez uvreda jel nema kome nisi lajao pseto sugavo sad trpi nece sa tobom niko lijepo da prica
Promijeniš ime banke iz Hypo Alpe Adria, u Addiko, da te ne bi povezivali sa raznim krađama, aferama i sumnjivim poslovima, i onda si kao potpuno nova banka, bez hipoteke prošlosti i naslijeđa kriminalnog bankarstva. Ma kako da ne, sad vam vjerujem, kad ste promijenili naziv.
@BosnaBosnaBosna Slažem se, oni su možda još i gori, ukrali su tolike milione od stare devizne štednje građanima iz drugih ex YU republika.
kraddiko banka