Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS se trese na ove brojke ahahaha
Pod hitno povećati plate u parlamentu.. Kukavcu 6700 plata a žena ne radi..
Za pola godine damo 790 000 000 za zdravstvo, gdej odoše tolike pare a niđe lijeka sve plaćamo?
Među kantonima s hrvatskom vćinom, najači je Hercegovačko-neretvanski s 354 miliona javnih prihoda, pri čemu se veliki dio javnih prihoda ubire u općinama sa značajnom bošnjačkom populacijom -  Konjicu, Jablanici i Mostaru - gdje je razvijena namjenska industrija, proizvodnja električne energije i turizam
Ee, pa nisu svi uplatili isto:⭕Uplate javnih prihoda po kantonima pokazuju da Sarajevski kanton uplaćuje duplo više javnih prihoda nego svi kantoni s hrvatskom većinom zajedno gdje već decenijama neprikosnoveno vlada HDZ Dragana Čovića (Hercegovački-neretvanski, Zapadnohercegovači, Posavski i Livanjski kanton). 
obaveze po zaposlenom u fedesciji su uvecani za 50 km u odnosu na prošlu godinu na 540 hiljada zaposlenih je 27 miliona km mjesecno to nije uspjeh porezne ili vlade nego samo zavlacenjenje u dzepove realnom sektoru i dodatni pritisak na privredu to nije napredak nego veci nameti privredi.
Nanjusio je to MMF…pa pokusava uvaliti jos da senoaigura da smo i dalje robovi…
Posuditi ćemo Dodi da vrati jednu ratu.
Ja sa zadovoljstvom platim porez u državnu kasu naše lijepe Bosne i Hercegovine. Samo nek se radi i gradi i neka se malo nas privatnike olabavi, ipak živite na našoj grbači.
Cuj ovog robovlasnika. Zivis na grbaci onih koje izrabljujes. Samo ti plati po zakonu, ali plati i radnika jer bi mogao ostati bez niznisa jer nema vise robova odose vani…
bravo trojka