Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De vi donesite zakon o porijeklu imovine pa se zapitajte otkud privrednicima onoliko ygrada , masina, kamiona a promet minimalan i jos na osnovnoj plati. A ovamo najluksuznija auta, par stanova, prostora poslovnih pa onda vi ganjajte sitnu buraniju...najvise je kriminala medju vama samima koji drze zatvorene oci kad su u pitanju oni koji imaju najvise kapitala.
platite vi meni dug, tj pravosnaznu presudu kojaje na izvrsenju i na koju ide zatezna kamata koje se necu odreci. 😋
Vas da bude sram i stid sve redom vezano za temu ( freelenceri ) !
Država, reketaš #1.
Mogu li ovi išta naplatiti u Širokom Brijegu, Ljubuškom, Međugorju, Grudama... Ne smiju ni otići tamo, a provode silu po ostatku federacije, maltretiraju poduzetnike i zatvaraju firme. U zapadnu Hercegovinu idite, dole su milioni.
Kakva je zatezna kamata od 14,6% ??? Ko je ovdje lud?
zatezne kamate 14,6% - idioti. kakve zatezne kamate od 14,6%. ne mereš naplatit ako nemaš odakle, ne mere se voda iz kamena cijedit. ne lažite i sebe i sve oko sebe. gdje možete naplatit naplatite odmah, gdje ne možete zaboravite. ili zaplijenite što je vaše ili odustanite od terora, tjeranja u dužničko ropstvo i direktnog učestvovanja u pljački. radite po zakonu, po zakonu radite idioti.
od cega mamu vam jbm posmatrate doprinose kao da ste vi seronje dali novac nekome na ruke smradovi gnjide jbm vam mamu usta svima u poreznoj
Zvijer gladna, samo se hrani, a ništa ne daje zauzvrat. Zašto nema otpisa nakon određenog perioda? Zašto nema zastare?
OVI KAMATARI PROMOVIŠU OVO KAO DA JE NEKA AKCIJA. NEMA VECE MAFIJE OD DRŽAVE!
Pa to se u zatvor šalje a ne pregovara se... Grebli vam tajkuni mater
ko god moze da zakine i ne plati porez treba to raditi!!!
dok god su ovakvi lesinari i gnjide slazem se