Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I za ovo je Raadončić kriv garant , mene bi uhapsili i zatvorili za 100 KM . Zna se zasto su te firme u gubitku jer njima upravljaju stranacki podobnici i ne pravimo se mutavi to su od rata na ovamo SDA -HDZ i onaj povremeni prolaznik Zlogumdzija sa SDP-om . Pozaposljavali rodbine i uhljeba , normalno da su propali firme ne rade a njima plate po nekoliko milja a ima ih viska na pasja preskakala , treba njima pljeniti imovinu a ne krčmiti i to malo sto je ostalo . Hajmo sud zatvaraj odgovorne..
Javna preduzeca najveci duznici, a sve po leđima privatnika... 😃
I sta sad nakon ove objave prevare. Znaci li ova objava pranje od odgovornosti. Treba mi svi ostali koji punimo budzet ocekivati nove namete za pokrivanje gubitaka i neplaćanja obaveza koje su zavrsile na privatnim računima, stanovima,vikendicama,villama itd. Mi znači treba da budemo sretni samo zato sto je FPU nama objavila ovaj podatak. Uzas !!!
Drzava je najgori moguci upravitelj. U preduzecima gdje drzava upravlja imate najlosiju uslugu dosta viska radnika primljenih po rodjacko-jaranskim kriterijima. lose upravljanje, te su ova preduzeca nista drugo nego paraziti koji izjedaju tkivo od kojeg zive - narod.
Ovo ce sve obicni gradani da plate, ...pa nek sute I dalje ko ovce dok ih sisa ova politicka bagra
A mene kazne što nisam prokucao 5 KM na fiskalnoj kasi. Razlika između stanja u kasi i trenutnog stanja prokucano u toku dana u piljari bila 5 KM bruka
Kada vam obični građanin,bjednik duguje vi nekako uvijek iznađete način da to i naplatite i jadniku pristanete ne muku. Da hoćete i da vam ruke nisu prljave i vo bi rješili.Ali kako onda pogledati u oči ovima koji su vas preko vaših stranaka tu i doveli da im čuvate leđa.Jadni li smo s vama !
A ugostiteljski objekti u kojima račun dobiješ samo ako ga tražiš i onda se opet čeka 10 tak min...
@PunjenaPriglavka i opet u dosta objekata ne dobijes fiskalni racun nego neki lijevi, tako da je isto kao da ti ga nije ni dao...
@NTB i jos kod takvih pise da ako nismo dobili fiskalni racun nismo duzni ni platiti..:)
Javna preduzeca se samo koriste kao instrument politickog establishmenta da krade novac postavlja svoje poltrone, namjesta javne tendere, steti ovoj drzavi i kako bi se nekolicina obogatila. vrijeme je da se o ovome pocne javno govoriti jer ovo ljudi nije normlano! https://www.facebook.com/Sposobnim-a-ne-podobnim-1561840097466616/timeline #sposobnimanepodobnim [email protected]
jel ovo ko pogrijesio koju nulu ili je ovo fkt multimilionski dug veceg broja firmi da zaokruzimo na pola milijarde wtffff pa kako je moguce da neko ovoliko duguje?
Trula država je najgori gazda ... ona samo o uhljebima vodi računa . . . !!!
Za razliku od političara, mađioničari vrate narodu ono što ukradu.
od nasih para za gorivo ce se pokrivati gubitak Zeljeznica
direktore na lomace!
To je i noirmalno kad Javnim preduzećima upravljaju "stranačko podobni", a ne sposobni kadrovi.