Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se to tako moze prikupiti da i ja probam doci do para. Bolje bi zvucilo poreska uprava opljackala gladni narod.
49% teritorije, a samo 26% ucesca u oporezivanju. Bolji dio BiH???
U gradovima RS narod nema sta da jede svaki dan zbog posla prolazim kroz RS bijeda ziva svega mi iskreno zao mi je ljudi kada ih vidim kako su obuceni i u kakvim trosnim kucama zive da nemaju prasadi i svinja davno bi pocrkali od gladi a sela su u jos gorim stanjima nego gradovi zalosno i jadno.
Kuda prolazis negdje na granici sa Federacijom kod cuke gdje i ti zivis.
@Mumbai Recimo Modrica i okolna sela onda srpska sela oko Brckog sve sama bijeda jad i cemer dok su recimo susjedni gradovi koji su u FBIH spaceshatle za navede zabiti sumnjaka.
U RS-u sve cvjeta, najveci rast od naplate taxi i igara na srecu! Hljeba za politicare i igara za narod:)
Upravo sam provjerio na pufbih.ba da je Sarajevski kanton imao isti prosjecni mjesecni prihod od prosle godine. Toliko o razvijenosti RSa.
..Dodikova perestrojka je povećati 'arač!
TemAm ova 2,3 miliona vise za Dudukovog sina znate otkad kredit nije dobio:))
negdje ofrlje, svakom privatnom licu uzeto je cca 400-500 km
nikako "Sumska" da propadne, a najave svakih 6 mjeseci. cudi me da naslov vijesti nije spinovanje u kliksovom stilu, npr "pad prihoda od koncesije u RS za 19%" ili 1,3 miliona km.
@swanfilter pa vama kasne penzije i sa mmf, bez njega bi se raspali brze nego mi. bakiru su trebale pare vise nego dodiku. RS uvijek ima srbiju kao poslednju slamku. vi nemate nikog.
Dobra ti ta posljednja slamka, a Dodik je neku vece nabrajao kako su u RSu vece plate nego u Srbiji. I njima ste dozlogrdili. Izgubili su Kosovo radi vas.
Bice love da Dodikovca i ona rugoba shopinguju po Americi, hahahahhahhahahahahha.
Neka sveti duh boziji Allahu blagosilja Poresku Upravu Republike Srpske, njih koji se bore protiv neravnopravnosti svagdasnje, blagosiljani oni bili nam, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.