Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj kreditni proizvod, cosa nostra
Ovo je samo jos jedan vid otimacine i obezbjedjivanje para za neradnike putem zakona.Ako imam kucu koja nije bas dobro izolirana ja cu trositi vise energije i vise cu placati drzavi dadzbina tako da je to moj problem.Bice sa kuce na kucu sta ih ima u Bosni po nekih 500 km fina svota para.Klasicna pljacka samo stavljena u zakonske okvire.
Samo treba uzimati pare od stranaca.
Na unicredit.ba nema nista o ovome.
biće tamo nekad u jesen, kad se rade fasade i sprema ogrjev za zimu... trenutno su u ponudi aktuelni krediti za ljetovanje... koga interesuje grijanje...