Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije rata ima štediša ali se tačno zna ko je poslije rata u mogućnosti da štedi novac. To je poslijeratni B džet set, korumpirani ljudi, ljudi u strankama i po neki lopov. Ima ih ne mali broj. ALI ME ČUDI ODKUDA OVOLIKI BROJ ŠTEDIŠA OD PRIJE RATA, PA KOD ONOG MRSKOG, NIKAKVOG TITE SE KAŽU DANAŠNI KAPITALISTI RUŽNO ŽIVJELO, PA KAKO TO RUŽNO SE ŽIVJELO A OGROMAN BROJ ŠTEDIŠA, SAMO U LJUBLJANSKOJ BANCI. Današnji čovjek je glup do bola, TITO PRAVIĆEMO TE OD BLATA!
Kako aplicirati za povrat devizne stednje ako si van BiH?
Bojkot svega slovenačkog!
Ko se to zeza da ce biti peneza
Ja većih od prevaranata od slovenaca dosad ne vidjeh. Al kad sam vidio onaj klip na kojem nekakav njihov govori kao onaj rat sto je kod njih bio da je najteži i najgori od svih tad sam skontao kakvi su