Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još nam uveli akcize , dabogda vam za krvi trebalo
@janjineslanine a u odnosu na plate ?
@janjineslanine Glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
U Klagenfurtu dizel 1,06 €
Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Email: [email protected]
Problem ce biti veci jer uskoro BiH postaje zemlja penzionera,dugovi ce se gomilati a nece biti omladine da radi zato su dali prijedlog da dijaspora koja radi placa jednu vrstu poreza BiH
Trojac,Bake,Scepo Kepec i Covic,,vode ovaj,,entitet,,u propast. Dodaj im krmka iz,,malog entiteta,,i vidi se propast i put sa kog nema ponora. Narod ima ,,vlast,,kakvu,,zasluzuje i sama izabere,,.
To je skoro pa nikakav dug, Slovenci Hrvati i Srbi imaju preko 20 Miljardi duga
Morace srbi to vracat kad balije pomru od gladi
hahahahhaahahaaaaaa jesi umjetnik
Gdje li su završile tolike pare
Ma to je sica bolan,sto se nervirate toliko.Treba izdrzati jos malo i sad ce ovi iz RSa da se predaju oni su prezaduzeni.
Kriminalci zaduzili gradjane BiH da bi iste potrosili na sebe i svoje uhljebe. Kriminal u reziji drzavne mafije i politickih partija
isto tako, ovo se moze citati da ova zemlja vise ne moze ni dobiti kredita jer nema cime garantirati ... nije problem visine duga ako se zna njime upravljati (italija ima preko 120%, japan i 170%, pa nitko ne kaze da su u ... problemu :-) )
--- 112 miliona novog duga od prošle godine Dopredsjendica Jelka Milićević prekjućer dobila i nagradu VEČERNJAKOV PEČAT za domaćinsko gazdovanje !
ahahah klixe............svaka cast......znate svaki dan zavuci ...........
-- Povećao se dug Federacije BiH od prošle godine za tričavih 112 miliončića ! A Penis se fali smanjenjem duga BIH i povećanjem prihoda od poreza ! Ma ni Dragi ALah više ne bi mogao nadulduriti ENTITETE i akntone, CENTRE TROŠKA koje je nemoguće podmiriti, a koji svoje apetite podmiruju KOMERCIJALNIM KREDITIMA NA TREZORSKE ZAPISE, koje SA OBRAZLOŽENJEM DA SU BESPLATNI MASOVNO I NEKONROLISANO KORISTE !