{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Promo
/
"Plati račun-e" nova usluga za korisnike elektronskih servisa Sparkasse Bank

Sponzorirani članak
13.9.2018. u 13:33
35
"Plati račun-e" nova usluga za korisnike elektronskih servisa Sparkasse Bank
35
"Plati račun-e" nova usluga za korisnike elektronskih servisa Sparkasse Bank
Sparkasse Bank dd BiH uz novu uslugu "Plati račun-e" omogućava klijentima automatski prijem mjesečnih režijskih računa kroz netBanking i mBanking, te brzo i jednostavno plaćanje uz uštedu vremena.
Korisnicima netBanking i mBanking usluga Sparkasse Bank od sada je na raspolaganju usluga „Plati račun-e“ za plaćanje režijskih računa.

"Plati račun-e" je nova usluga u elektronskim servisima Sparkasse Bank dd BiH. Aktivira se unutar postojećih mBanking i netBanking servisa u par koraka i korištenje usluge potpuno je besplatno. Izdavatelj računa, u ovom slučaju JP Elektroprivreda BiH, korisniku usluge svaki mjesec dostavlja račun direktno u elektronski servis koji klijent koristi. Po prijemu računa u servise, klijentu se šalje SMS notifikacija sa informacijom da je račun učitan i da može izvršiti uvid i plaćanje. U vrijeme koje njemu najviše odgovara klijent vrši uvid u račun i ukoliko želi plaća ga jednim klikom. Trenutno imamo zaključen ugovor sa JP Elektroprivredom BiH, a u narednom periodu planiramo uključenje i drugih izdavatelja računa", izjavio je Ahmed Karić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Elektronski servisi Sparkasse Bank dd BIH pružaju uvid u sve plaćene račune na jednom mjestu. Nova usluga "Plati račun-e" je jednostavna i dodatno skraćuje vrijeme za plaćanje računa. Također, ništa manje važna karakteristika ove usluge je doprinos očuvanju okoline, obzirom da se omogućava i izdavanje i plaćanje računa u elektronskom formatu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: