Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam imao paypal karticu, bez preseravanja, prije jedno 10 godina, do dushe account mi je bio u USA. Sjecham se jednom sam neshto kod nas pitao o paypalu jednu tetu u banci, i zhena me pita shta je to. To je takodjer bilo prije par godina i mislim da je u pitanju bila ZG banka.
Nemaju oni pojma. Šta god sam pitao na šalteru vezano za paypal i slično samo su blejili kao telad u mene. Svaka banka bi trebala imati svoju podršku korisnika putem telefona ili e-maila. Tako ćeš dobiti najbolje odgovore... pod uslovom da si postavio dobro pitanje.
@PrivilegeEscalation hahahahahahaha, taj rad. Ono kad ti nekad na nekom shalteru (banka ili ne) odrade sve po propisu, bez zatezanja i chekanja, bez da plachash neshto extra za to, chovjek se ugodno iznenadi, chokoladu bi im kupio, shto rade svoj posao kako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta je sa mastercard paypal debitnim karticama i je li samo u americi postoje? Hoće li banke izdavati ove visa paypal debitne kartice kao sto su i do sad izdavale sve kartice? Ako hoće, kako tražiti visu ako banka, recimo Unicredit, nudi samo mastercard kartice u zadnje vrijeme? Zadnji put mi nisu dopustili da odaberem Visu, već su mi dali master card vjerovatno zbog nekog ugovora sa master card kućom. Nisam pravio problem, međutim da li smiju uskratiti to pravo svojim klijentima?
Kad drzava pocme cesljati racune nama koji dizemo preko PayPala... to ce tek smrt biti!
preko paypala ti znaju sve.. sve sto lijeze na banku je uredno evidentirano ;) lati se ti ovih digitalnih valuta :)
Koristim duze vreme PP extra stvar
Smotan sam, de mi neko objasni sta je novo. Ja vec imam visa electron debitnu karticu koju sam povezao sa paypall racunom i tako placam.
taj paypal je neka banka?
jedna visa kartica za mog bakira
Porezna uprava na apratima, taman zabrnili skrill i neteller, evo mafiji nove masine za pranje...
haha kontacno, dosta smo se patili sa Payoneer :)
To zbog kladionica?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobra vijest.