Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj ovog debila, bože me ubrani! k'o da je tek završio srednju školu, i ono hoda okolo i vedri & oblači kreditima, eurima!?
židov 1/1
Btw dragi Parodi, jesi te zube radio u "Granit-Jablanica"?
Ma jašta, mi ćemo se svakako zaduživati i dalje...i na kraju će nas neko sve skupa kupiti za 1KM.
sad su sve zemlje svijeta porobljene od strane svjetskih bankara u sadejstvu svjetskih korporacija tj kapitalista. sad smo robovi.umjesto da smo carevi.pa pogledaj ameriku samo dva staleža bogati i siromašni. 50 miliona amerikanaca siromašno. socijalizam je zakon samo ga treba dograđivati tj sa primjesom privatnog vlasništva koje će država kontrolisati
socijalizam je zakon samo ga treba dograđivati tj sa primjesom privatnog vlasništva koje će država kontrolisati.socijalizam je izgradio bivšu jugoslaviju i skoro sve zemlje svijeta.kad narod vlada nad svim a ne šaćica svjetskih bankara i kapitalista.Socijalizam je društveno-ekonomski sistem karakteriziran društvenim vlasništvom nad sredstvima za proizvodnju i kooperativnim upravljanjem ekonomije
MMF očito vodi monetarnu, a dijelom i fiskalnu politiku u BiH. Bosna i Hercegovina je na putu da postane, ako već i nije, u dužničkom ropstvu.
"Drugi razlog je što bi bankama prouzrokovao velike troškove i mogao bi naštetiti njihovom kapitalu."