Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I? Jeste li mi odobrili onaj kredit?
ziku trumpa
Sve pohapsiti i nema greške sigurno
Moji poznanici iz Nove Banke rade po 12 sati a oni ih maltretiraju najstrasnije za pauze itd... Par puta samo sto sjedem sa njima, trce nazad u banku... Kao snimaju ih kamerama, prate itd.. Kazu totalni teror... Otisli bi bilo gdje da mogu, tako da u bankama nije med mlijeko... Posebno ovim lopovskim gdje se ovi bahate, kradu a radnike izrabljuju..
Radovic bi bio u tvorza da se radi transparentno, covjek se prema pricama ugradjuje i u tecnost za ruke... Po BL kada pogledas u neki objekat ili sl. , kazu Radovicev... Do prije par godina obicna platica a sada milioni na racunima... Ovakve likove niti ko istrazuje niti bilo sta... Odakle za par godina milioni, iz kojih izvora? Pa nije na Menhetnu..
lihvari sa lihvarima............svak svoju sojtu trazi
Zar se i lihvari javno sastaju. Očito banke propadaju pa se ulizuju narodu da su transparentni.