Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite papirnog petaka.. Novcanici nam ko zeljezara
Vratite papirnu 1 i 5km
haha i 0,5km papirna...plave boje😄u ta doba užinu za pola marke ,sendvic od pola klasovog hljeba😄😄majkooo milaaa😄ljepota je prije bilo...😍
Nadam se da je Mile sretan. Dočekao je da se štampa novac. 😂😂😁
ovi idioti iz centralne banke nikada nisu čuli za inflaciju
@rykn0w mijenjaju istrošene kovanice, oštećene itd sa novim, nije to emisija novog novca.
Samo dvica jer je to buducnost BH naroda.
Trosite papirne, a cuvajte kovanice! 🙋
covan 19
Trosite marke, a cuvajte markice! 🙋
Samo vi stancajte..Vracat ce unuci(koji su ostali u BiH) vijekovima..vasa stancanja..Ja vam ne vjeruhem kad bi sad rekli sunce sija napolju-ne vjerujem jednostavno! Pun sam oziljaka zbog vaseg bogacenja i trke za parama..abljude ste zaboravili koji su se urezali u temelje ove zemlje..sta imam? Obecanja cijelu mladost i 148 km vojne invalidnine.
Svim Hrvatima, te Hrvatima islamske vjere koji su se nesebično odazvali 41. čestitam današnji praznik. Iako su ovi drugi, poznati kao prilivode, početkom 45. prešli u partizame, ovo je i njihov dan.
Biće para! 💪
Kako smo jaki 😁
Šike ti bruda🕴️🤺✌🏾🤙🏾
Bravo za nas sto pustamo nove kovanice od 2 km apsurda i drzave
Imas dvicka