Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 k to otprilike dodju 2 kvadrata sa opremanjem po trenutnim cijenama.
Kad ce drzava da stane iza samohranih majki cijoj se djeci ne isplacuje djeciji doplatak???
nek se manje jbu pa nece biti samohrane ! Kakvo je to pitanje svi bi na drzavnu sisu bez ikakvog razloga?
Odkud ovaj Mitrović Viktor na ovoj listi ....??? Multietničari ...
Ima li bakir pravo na ovih 10hiljada
Ja i žena radimo kod privatnika,podstanari i ne spadamo u ovo jer iskreno nemamo sredstava za kupovinu stana.I tako idemo mi pred izbore gradom ja,žena i djeca kad nas zaustaviše bivše komšije,s kojim smo bili onako.Pitaju,kako ste,tepaju djeci i kažu ma sin nam je na listi za izbore pa vam evo letak njegov za glasanje i on je bez posla,završio fakultet.Ja ga vidjeo kupili mu đipa i samo se voza, Kad na ovoj listi ON, kupili mu stan i dobio poticaj a nama kukaju nezaposlen, Džubrad.
У ткз. мултиетничком Сарајеву по овој листи нема ни 2 % других етноса осим бошњачких и то је кофол главни град.
Za 10hiljada nemozes ni kuhinju opremit
Ima li na listi koji nargila-komentator?
Po imenima cini mi se ovo arapi nesto doniraju?
Lijepa etnicka struktura Sarajeva. Preletio do 120 mjesta, 0 nebošnjaka. Boze sacuvaj
Pregledom imena lahko se utvrdi da je 99 % muslimana i 1% Srba na popisu. I u Teheranu bi bio veći omjer za gradzane. Užas
Neka legalna pljačka.
Ne znam kako je u Sa. kantonu ali npr. U Tz. kantonu je porez 5% na kupoprodajnu cijenu stana...eh sada kada bi htjeli da pomognu dovoljno bi makar bilo da se ukine taj namet. 7 godina već otplaćujem stan, a nikako da skupim i platim taj porez . Još će me na kraju zavalit kamatama da trebam još najmanje pola para od cijene stana dati da bi izmirio njima porez.
I u mostaru je isto, dok grad capljina npr za prvu nekretninu snosi taj porez i jos daje subvencije po m2 za mladje od 35 godina.
Od 510 imena nekih cca 10-ak nisu muslimani I onda se cudimo i ljutimo kad dodik kaze kako je sarajevo kao teheran???? p.s. nisam iz rs-a i ne furam njihovu pricu ni politiku.
Kao sto mi rece jedan srbin,"ja sam svoju djecu preselio u Bijeljnu da mi se ne zaprlja krv".
Sto se čudiš - Sarajevo je etnički očišćeno - vise nego ijedan drugi grad u BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje ima ovo gdje SDA vlada, da drzava sta vrati narodu od poreza para?
Zna li neko koliko je izdvojeno iz budzeta za subvenciju ukupno? Prijavilo se 500 i kao nema dovoljno za sve??? Prosli put je bilo 700 na listi i uredno su svi po 10 hiljada dobili! Ko je ovdje sad lud?