Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ta grana industrije ne postoji potpuno nebitna informacija....bitno je da na otoci i stupu ostaje ista cijena kod dilera
znaci ove godine jos manje prihoda od duhanskih akciza. tacno imam osjecaj da neki guzzonja u vlasti koji se bavi svercom cigara forsira ovo dizanje akciza, jer nema logike da dizu akcize kad svake godine sve manje prihoda ima jer je narodu skupo
Svi znamo ko ima iskustva u svercanju cigara
Nista se vise ne proizvodi u FDS, neka cijene sto se mene tice idu na 10 KM.
Ma šverc ima da raste životom...
Država sama sebi puca u nogu sa povećanjem akciza i porezima. Samo će tržište motati cigara porasti
Preporucujem naplacivanje disanja zraka, svaki udisaj 0.01KM a ako je smog u pitanju 0.50KM po udisaju
Svejedno kupujem cigarete bez markice, ko vas j.....
A poskupile za 0,20 KM, ne 0,10 KM... Ne znaju ni izračunati.
Podici cijene I zabraniti upotrebu duhana na javnim mjestima..Samo kuci duhani!!!! Za te pare sto ustedite sredite zube ,nacija krezava !!!!
Nisu puno cekali majku jebali
Mah lijepo to ide vama idu cijene gore a disu nase place haha najjace je sto bi za steku morao radit dva posla... da otplatim nesto sitno..
Ovo beskorisno smeće treba skroz zabranit.
lako je tebi kad se zoves nedim🤣🤣
Podrška raji koja prestaje pušit. Meni muka od košpica, al ima da ih se riješim.
Na cenera sve dić, pa ko voli nek ga puši.
standardni komentar kad god dodje do poskupljenja. Zanima me zasto bi trebala biti 10KM kutija? Evo pusac sam, i da je 10KM opet bi pusio tako da slabo da ce cijena odbit pusace. S druge strane ako ce sav porez biti usmjeren u zdravstvo, popravit se uslovi onom ko proizvodi duhan nek bude i 20KM kutija. Ovako se samo puni kasa iz koje najmanje ide narodu, tako da ili si hejter ili si zavidan da ima nas obicne raje koji smo spremni dnevno davati 5-10 KM na to zadovoljstvo.
ovo ocito neko gura crno trziste
Svakako pusimo u zivotu