{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Objavite fotografiju i osvojite putovanje u Italiju

16.5.2012. u 09:51
0
3
Objavite fotografiju i osvojite putovanje u Italiju
0
Objavite fotografiju i osvojite putovanje u Italiju
Na nivou Grupe Intesa Sanpaolo, čija je članica Intesa Sanpaolo Banka BiH, počela je promotivna kampanja pod nazivom Live Inspire, u okviru koje učesnici koji postave fotografije na www.liveinspire.com mogu u nagradnoj igri osvojiti putovanje u Italiju za dvije osobe.
Kampanja se vodi pod sloganom "Šta vas danas inspiriše?" i ima za cilj promociju debitne kartice Inspire, koja klijentima omogućava da plaćaju robu i usluge na rate bez kamata i naknada u firmama sa kojima banka ima sklopljen ugovor.

Prilikom putovanja u inozemstvo Inspire kartica omogućava podizanje gotovine bez naknada na bankomatima u 11 država gdje Intesa Sanpaolo ima svoje banke (Albaniji, Hrvatskoj, Egiptu, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Ukrajini). Ova nova debitna kartica dobiva se jednostavnim otvaranjem tekućeg računa u Intesa Sanpaolo Banci BiH.

Digitalna faza promocije Inspire kartice trajat će do 31. jula i s tim ciljem je kreirana posebna web-stranica www.liveinspire.com putem koje će svi njeni posjetioci moći postavljati fotografije i na taj način kreirati najduži online baner na svijetu.

Ujedno će, postavljanjem fotografija, automatski učestvovati i u nagradnoj igri u kojoj će pobjednici osvojiti putovanje za dvije osobe u najinspirativnija mjesta u Italiji.
Ova kampanja je također podržana i na društvenim mrežama postavljanjem Live Inspire fan stranice na Facebooku, putem koje se svi njeni posjetioci mogu upoznati o aktivnostima vezanim za ovu inicijativu.

Podijelite svoj trenutak inspiracije sa drugim učesnicima iz cijelog svijeta, kreirajte najduži online baner na svijetu, upoznajte se o prednostima koje vam može donijeti korištenje Inspire kartice i možda budete jedan od pobjednika koji će otputovati u Italiju.

Za više informacija posjetite web-stranicu www.intesasanpaolobanka.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: