Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba zaboraviti da je najveći dio cijene roaminga išao operatoru domaćinu, a ne operatoru kod kojeg korisnik pretplatnik. Kada je ukinut roaming u EU, svi EU operatori su izgubljenu dobit nadoknađivali visokim cijenama roaminga sa zemljama izvan EU. To je problem, a ne cijene operatora na Zapadnom Balkanu.
Prava istina je da su svi operateri BiH, Srbija, Makedonija, Kosovo, pohlepni toliko da su ih danski operateri sutnuli iz grupe Evropskih zemalja u grupu Svijet. To znaci da potrosaci trebaju da plate oko 40% vise za istu pretplatu. Objasnjenje danaca da nisu mogli nista zaraditi, cak su imali i manjak, jer su im ovi balkanski beteri slali astronomske fakture. Nista novo, laz i prevara, balkanska, primitivna.
Uzmeš hrvatsku karticu i imaš internet, pozive i SMS-ove od Metkovića do Lisabona.
Uzeti hrvatsku karticu imaš internet, pozive i SMS-ove od Metkovića do Lisabona.
Koristim Tomato Hr karticu za internet i pozive u Hr i Eu i prezadovoljan. Platim oko 10€ za mjesec dana i internet mi neograničen 👍
Mene interesuje kolike će biti cijene poziva odlaznih i dolaznih u romingu? Za internet ionako koristim hrvatsku karticu.
Jeli zna neko prepaid karticu za EU iskljucivo za internet od 15 do mjesec dana?Hvala
Hrvatsku A1 koristim već godinu dana, Njemačka, Austrija... bez ikakvih problema. Imaš raznih opcija. Vikend 2,50 eura neograničeno, dnevna opcija nešto oko eura za 9 giga ili imaš koju ja najčešće uključimo 5 giga-10 dana za 6,60 eura
#Colombo366 Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"...odnosno na devet eura 2028" Znaci niko iz regiona nece prismrditi EU do minimalno 2030...