{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nejra i Rijad se "uselili" u poslovnicu Sberbank BH u Štosmajerovoj ulici

F
14.6.2013. u 11:20
0
Nejra i Rijad se "uselili" u poslovnicu Sberbank BH u Štosmajerovoj ulici
0
Sberbank BH prošle sedmice započela je imidž kampanju pod sloganom "Vaša priča. Vaša banka" s ciljem uvođenja i pozicioniranja novog brenda u centralnoj i istočnoj Evropi.
Kreativni koncept je razvijen na ideji približavanja klijentima i njihovim potrebama. Posebno u TV spotu, ova ideja živopisno je ilustrirana na ličnim situacijama klijenata koji "žive u poslovnici Banke" i u kojoj zadovoljavaju svoje različite potrebe.

Sberbank BH je ovu ideju, osim na TV spotu, praktično implementirala i u filijali Sarajevo, u Štrosmajerovoj ulici, u koju se jutros "uselio" mladi bračni par - Nejra i Rijad, koji će tu provesti dva dana prolazeći kroz uobičajene životne situacije.

Ta marketinška aktivnost se premijerno realizira u BiH, nakon što je prošle sedmice, također, premijerno prikazan novi spot Sberbank.

"Želimo da na jedan drugačiji način pokažemo ljudima da je moguće da se u banci osjećaju kao kuće. Na ovaj način poručujemo našim klijentima da razumijemo njihove živote, potrebe i želje, te da smo u mogućnosti ponuditi im odgovarajuću finansijsku uslugu", izjavio je vođa Odjela marketing i komunikacije Sberbank BH Vedran Peršić.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: