Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@aaa zato sto ruska mafija koja kontrolise naftu krije ogromne pare i kipru pa im sad sve propade... sad uvezuj sam dalje
Evo i ja prnuo u lijevi guz.SAmo nemojte nikome reći,može opet da poskupi nafta:kipar je inače jako veliko i važno tržište (Grčki dio oko 5.500 km2 i oko pola miliona stanovnika).Jedino ako je pranje novca u ptanju,e tu su na samom vrhu.Eto im EU.Čujem da im prijeti ne samo izbacivanje iz eurozone već i Europske Unije.Da Bog da propala.
Joooooj više je dotužilo! Kakve veze ima Kipar sa naftom!? TO JE ISTO KAO KAD BI REKLI KRIZA VLASTI U BAHREINU, TAKO DA ĆE ZBOG TOGA POSKUPITI ZIMSKE JAKNE!