Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji MTS Banka i Mobi banka, razbijaju. Kartica ti dodje kuci, dizes na koji hoćes bankomat bez provizije, plaćas račune od kuce bez provizije. Sve sto ti treba na adresu ti dodje. Vec 5 god koristim i prezadovoljan
@fbUser1572884060 ajde nek si se usrećio
Čovječe, ove tehnologije i usluge se tako brzo mijenjaju, da ni ova omladina što ih tek počinje koristiti uskoro neće moći pratiti brzinu promjena.
pa ja sam u banci samo jednom bio i sad radim sve mobitelom, po cemu se ovi razlikuju?
koristim N26 i prepre zadovoljan sam
Jako veliko tržište kod nas
Ovdje se vazdan nešto čeka.
Nas BH Telekom zakacio se za najvece lihvare u BiH Raifasen banku čini mi se da to i oni pokusavaju nekakvu mobilnu banku osnovat.Nema gorih poslije mikrokreditnih.
Banka je samo instrument, bitno je imati lovu...
Lako je za smještaj ako imaš namještaj....
Ili je lako za namjestaj ako imas smjestaj????
Hocemo i od Daria referral. Nije fer da sve Mariu ide.
Samo vjerujem u poddušeknu banku.
sto bolan stavi referral link za n26... :)
@pinkman i kako uopste otvori account? "Currently, Friend referral rewards are only available for customers in Germany, Austria, Italy, France, Spain, Belgium, Luxembourg, Greece, Portugal, Ireland, the United Kingdom, the Netherlands, Finland, Estonia, Slovakia, Slovenia, Sweden, Switzerland, Norway, Denmark, Poland, Iceland and Liechtenstein."
sve dok nismo ni blizu EU nece nista biti od toga
@swiss lako je plaćati kada imaš love na računu.