Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U EU se ujedinuje platni promet (IBAN, BIC) = POsaljes lovu iz Austrije u Dansku, navedes IBAN, lova za jedan dan u Danskoj. A ovo sve lici na obstrukciju drzave. Dayton je doveo mir. Sad trebamo ic dalje, blentitete ukinut. Administraciju smanjit. Novac u razvijanje ekonomije.
Da mi je samo da mi neko iz MMF bude zirant.
Zar postoji 29 ''domaćih banaka'' u RS-u?! Menščini da su SVE banke u cijeloj BiH STRANJSKE.
A OVI KAO NE ZNAJU DA RS RADI SVE PROTIV BH . TREBA RASKRSTITI SA OVIM SRANJIMA VISE,DEFINICIJOM DRZAVE I ENTITETA,USTAVOM I ZAHTIJEVATI DEJTON 2.DOSTA JE BILO LUDACKE KOSULJE
ma nije to. i ovi i federacije hoce svoj vlastiti platni promet. svi kriminalci i oba entiteta sad idu na potpuno opstruiranje funkcionisanja drzave jer znaju da je EU i SAD rekla da je sljedeca reforma borba protiv korupcije i politickog kriminala a to bi znacilo da bi vecina njih otisla u zatvor koji se fala bogu vec gradi.
ZATO SAM I REKAO DA TREBA DEFINISATI DRZAVU I ENTITETE