Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaju oni samo 11.000km mesecno,sa upravnim odborima i drugim drzavnim funkcijama izadju preko 20.000 km mesecno ziva istina i samo se menjaju na funkciji sad su zamenici sad su guverneri,ajd ljudi da je samo to nego su sve clanove svoje porodice u drzavne institucije zaposlili,za njih je Bosna raj na zemlji,svi imaju kuce stanove i van BiH,voze auta o kojima gradjani mogu sanjati,letuju u Dubaiju,na Havajima,strasno.
11.000km hahahhaha koje lazi pa nije uni credit banka ccc
Il' te Kemo Kozaric placa ili kara,treceg nejma
I onda pricate kako sudovi ne rade svoj posao. Ne treba generalizovati, vjerujte da ima postenih i savjesnih sudija, bez obzira na sve. Ovo vam govorim iz licnog iskustva.
Auuuu ala deru...
Samo 11.000,00 KM plata netto, pa to nije ni 17.000,00 KM brutto plata, treba to podic.
I niko nije odgovoran za ovaj cirkus ? A kako će i biti kada su klovnovi u publici i plješću.
Pata viceguvernera 11.000 KM..... No comment
ajde gdje si to procitao?
Boze dragi,kolko li je SDA-ov Kozaric uzeo para kao guverner,kad je plata vice guvernera 11.000 km!?