Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije prihod iznosio 1 milijardu nego NETO DOBIT. Ali Klixovim novinarima su prihodi i dobit ociglendo isto! Hahhah Cirkus!!!
kod nas u mcdonaldsu jedu uglavnom šminkeri, koji najveći dio vremena provedu praveći selfije i dijeleći na fb trenutnu lokaciju.. otrov i tale jači 5 puta..
Zatvorise u Tuzli i opade prodaja za 30%
Ma Burek sa sirom zakon hahhaha
Ugasi meeee!
U svijetu ti je ulazak u pekaru veci luksuz nego u mc donalds. Setao ja sa rodjacima po evropi i oni svako malo po secer i masnocu u mcdonalds ja ih pitam sto ne odete u pekaru po nesto, i dobijem odgovor - skupo.
Mozda da pocnu razmisljati o pocetku prodaje hrane za ljudsku vrstu.
strasno. tako dobra i kvalitetna domaca, organska hrana u nji'a. tuga.
Mcdonalds nije mjesto gdje se hrani. To je vise fora. Odem tamo sa zenom, potrosim 25 maraka i opet gladan. Onda se pitamo sto nismo otisli na banjalucke
ja vegetarijanka pa logično ne jedem 99% stvari tamo pa ne dramim oko njega koliko ovi što se dave u mesini,da se bar zdravo hranite ok,ali jesti sve nezdravo, a dramiti oko MC.- a je stvarno smiješno.,..
Neki dan ja jeo u Kini u MD,pecivo je bilo bajato!
je,kao nikad ne idete u njega, a uvijek sve puno i nemaš gdje sjesti. ja volim tamo otići kavu popiti,samo uvijek je previše ljudi pa izgubim volju,..a što se tiče smeća, da prodaju smeće,ali smeće je i burek i ćevap kao i hamburger,tako da vi koji se tovite pitama i ćevapima,a ponosno govorite kako ne idete u MC ste debili..
mekmanaman
Chipotle prouzrokuje rektalno krvarenje. Naravno govorim iz iskustva, krvari a gori, a navuces se na chipotle ko da je heroin.
Hambas im kao tops bez mirisa i ukusa fujnj kad vidim pasha burger kod mrkve mirise na meso ono ogroman napucan saso mange ima sve drugo pomfrit im kao dlaka tanak kost prava ne znam kako prodanu ista od onog smeca !?!?!?!?!
Jel' baš na meso miriše hambaš iz drugog lokala ili miriše na dodatke, tj. na prepržene začine itd :D
Kod mrkve na meso mirise odes kod ferhatovica zdrmas pljesku i uzivaj ako hoces da si sigurna onda se jede u ascinicama dolme pace itd..to ja jedem pojedem mozda 2 hambasa godisnje maximum volim na kasiku dzaba je :-)
pa logicno kad ljudima treba 50maraka da se najedu..ko covjek odes u zmaj desetka buraz nemoras nista jest 2 dana ha ja