Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne pisem puno - Koji crni INVESTITORI i CHF klauzule? Kako skaces s teme na temu :) debilcino - kakav Ustav? O cemu ti pricas? Nevjerovatno! Barem ovladaj ekonomskom terminologijom i istrazi sta je finansijska institucija a sta je investicija. I pogledaj decko Island 2011, moze drzava sta hoce i kad god hoce - a ti trabunjaj do sutra.
klixe, ovo je samo jedna strana medalje. zasto ne vidimo i drugu?
Pravda nikad nije bila jednaka pravu, zato je vascijeli svijet u banani....
Jasno je da Branko Maric istupa u javnost i da stiti interese Adiko banke (ex. Hippo Alpe Adria Bank), da uputim citatelje da je Branko zastupao i prije ovu banku preko koje se vrsi 99% prljavih transakcija i zato je i "promijenjen" vlasnik, ime i logo...Branko je osoba koja kriminalcima pomaze da izvuku sto vise novca iz BiH na prljave racune i da tako ostete budzet BiH.
na stranu koga i sta zastupa, pravno gledajući čovjek govori istinu. A to sto je drzava i agencija za bankarstvo dozvolila tu vrstu kredita je drugi problem , i nih se treba ganjati.