Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedan parazit koji radi u korist banaka.
glavić
Prepotentni glavonja. Tacno se vidi da nisi bas neke pameti.
PRIVATNE BANKE su tetret RIZIČNIH kredita prebacili na GRAĐANE !!! Ovih dana BAKE SINHRONIZOVANO obavještavaju KLIJENTE da će CIJENE za USLUGE i NAKNADE biti ZNATNO POVEĆANE !!! Banke 80% zarade i dobiti ostvaruju iz NAKNADA za razne bankarske USLUGE, pardon OTIMAČINE(sprega VLASTI i BANKARA, sav platni ptomet je dat PRIVATNIM BANKAMA) !!! Moderno PIRATSTVO !!! Šta radi Agencija, ko ovo KONTROLIŠE??
Pravda za bankare,nastavite nas guliti.
BANKE U BIH SU LIHVARI SA NAJVEĆIM KAMATNIM STOPAMA U REGIONU I PODMIĆENIM DIREKTORIMA AGENCIJE ZA BANKARSTVO KOJIMA JE MJESEČNA PLAĆA PREKO 8.000 KM DA IH NE BI KONTROLISALI. POLITIČARI DOBIJAJU KREDITE BEZ KAMATE.
Vidjao sam Mahmuzića, i koliko znam on ima polu-sijedu bradu. Ovo farbanje brade je postalo gadno!
legalni kamatari...i gace ce uzet ni da trepnu a fol neka pamet i mudrost
Jednostavnost u banci? Otvarao racun moj otac citav dan, nekakvi placaju na blagajni sat vremena nešto... Ja tražim kredit za firmu isti, kaže ne može, pao ti promet...hahaha...pa kome je rastao pitam? slijeze čovjek ramenima,veli nije do mene... a brat moj ubdrzavnoj firmi sa placom nekom malo visom dobi 40 hiljada da nešto prepakuje...neka
Predlazem da organizujemo humanitarni broj da im pomognemo, meni ih sad zao, kako su nakitili ovaj tekst. Sve pare se kod njih slivaju i to s debelim kamatama. Jel mislite da bi ih bilo toliko da im nije dobro? U stanju su oteti i crno ispod nokta, ako se ukaze interes, bez skrupula i predumisljaja. Hajd objasnite zasto ne ukinete npr. troskove obrade kredita, koje naplacujete samo u siromasnim zemljama. MRS LIHVARI, KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!
Vidi glave kako je samo pametan.
Nove cijene obične takse u banci 3-4KM... Legalni reket
Ovom izbacivacu iz nocnih klubova treba lrvo uplatiti tecaj bontona i posavjetovati ga sa nekim stilistom.A o sbb uhljebadiji suvisno je trositi rijeci...
cijelu ovu bankarsku mafiju i ove nase korumpirane direktore agencija, zavoda, javnih preduzeca bi pozatvarao iza resetaka radi udruzenog kriminalnog poduhvata. na godisnjem nivou strana bankarska mafija uz pomoc domacih izdajnika nam samo po osnovu provizija uzme i iznese iz drzave na stotine miliona maraka. i onda nam ovaj celavi izdajnik prica zalopoljke o bankarskom sektrou i slicna sranja. LIJEPI TITO!!!
evo onog glamuroznog sto mu kancelarija izgleda kao iz dinastije a on odgovara sa štae, nisam na budzetu, moju agenciju placaju banke ...
Agencija koju ovaj vodi svojim poslejenjim odlukama maximalno gura banke a gusi mikrokreditni sektor. Pita je je da li ce kljenti koji nemaju stalna primanja moci dici kredit a od kredita prezivljavaju. Bankarski lobi je prejak!
Banka devalvirala🤔
Da hoće sve propast više Država i K...C