Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo sretni dok nas svrstavaju u smece glede kreditne sposobnosti. Zamislite kako bi nas ugovnali ovi nasi lopovi da imamo bolji rejting. Za 5 godina bi BiH bila najzaduzenija zemlja na svijetu, i bukvalno oteta od njenih gradjana. Radimo, gradimo, pokrivajmo se koliki nam je jorgan jos neko vrijeme, pa ako Bog da za desetak godina da postanemo medju najstabilnijim ekonomijama. Sta je korist Hrvatskoj od kredita?. Potrosili su ih u sve sto im ne treba, pa danas ima vise gladnih nego Bosna.
Na nemate vi pojma, pitajte gosp. Novalica!!!!?? :) :)
Nije problem sa ličnimm dohotkom radi neprovedenih strukturnih reformi nego radi nepostojanja privrede i financiranja administracije iz kredita MMFa. Da nema tih kredita a administracija živ jela od onog što zaradi privreda, mogla bi komotno sva iči kući. I na sve to korupcija i građani glasaju stalno za nju. Sjetih se Haitaj u kojem smjeru ide Bih, pitaju ih zašto sijeku šumu i šta će kad nestane od čega će živjet. Kad crnac ko iz topa. Možda će tad nastupit SUDNJI DAN !
Nama je SDA rekla da dobro zivimo, jeste da smo gladni ali to ce proci.. Tako da nemate ni vi sta govoriti kako stojimo, ako SDA i Bakir kazu da nam je dobro
Dzaba nam i povoljan kreditni rejting, oni opet hoce da se leđa gradjana prave autoput podizuci akcize na gorivo u iznosu od 15 kf. Ali najjace mi je da je akciza na gorivo i pivo ista :-)
@Pachenko Jeste, no ovi naši to baš bukvalno shvatili pa gule li gule, a ništa za uzvrat. Od čiste ljubavi i patriotizma hajra nema. Valja življeti, djecu hraniti i odgajati u normalne, vrijedne i učene ljude koji će istoj toj državi opet davati. Ali kad se država pretvori u nekoliko porodica, pa one zapravo predstavljaju državu, e onda državi treba dati samo oło