Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAŽNJA PAŽNJA UHVATILI SMO BABU SA PIONIRSKOM KAPOM, KAŽE DA JE NEGDJE SA AP-A, MI ZNAMO DA JESTE, I SAD SMO JE DOVELI NA VIKENDICU IMA DA JE ODEREMO OD BATINA ZBOG PIONISKE KAPE. KAŽE DA POZDRAVLJA I VOLI SVOG UNUKA, A MI KAŽEMO BOLI NAS KURAC IMA DA TE MUČIMO LUDI OVAKO DO SABAHA KAD ĆEMO PROBATI BUKVALNO "OTKIDANJE GLAVE". NAIME, STEGNUCEMO JOJ GLAVU U GARA ŽI NA PROZOR, I ONDA JEDAN NAGLI TRZAJ - KVRCCCCC. ONDA ĆEMO DA JE IZREŽ EMO I DA JE ZAKOPAMO DUBOKO SA PUN O KREĆA TAKO DA NIKAD NEMATE DOKAZ PROTIV NAS. HAHAHAHAHAHA EVO GURNULI SMO JOJ U GUZICU ONO ZA HOT DOG I UPALILI, SMRDI NA BJELANĆEVINE HAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHA GASIMO JOJ CIGARE PO LEĐIMA I PLJUJEMO JE. DAJTE PRJEDLOGE ŠTA JOŠ DA JOJ RADIMO POZDRAV FAMILIJI HAHAHA ZABAVLJAMO SE
Super ideja,isto ko i imovinski kartoni,revizija privatizacije. Samo ima jedan problem,NIKOM OD VLADAJUCIH I OPOZICIONIH NE ODGOVARA.
ja ne vidim da su ostvarili taj pomak u regionu od 2005 kada su osnovani, a koliko vidim i nezaposlenost nisu smanjili. da je ovaj efse iti malo osjetljiv na socijalnu dimenziju i ljude koji traze svoja osnovna prava ne bi samo gledali kako ce se izvuci iz zgrade glavom bez obzira pod svaku cijenu...
Kemo, dobro si se nalizo gu*ice EFSE-u! Nego, kad si lego jutros? -:) Džaba si se ulizivo, neće ti halaliti što ostaše u parlamentu.