Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne može se nova zgrada napravit za 20 miliona naprimjer?
Moze, ali onda ne moze zaraditi neko 70 miliona..
A pazi recenice u tekstu, UIO za ovu namjenu ima svega 70 miliona. Jadnici, samo 70 miliona, ne moze se za to napraviti nista, mora se kupiti ova zgrada od nekog Dodikovog igraca. Koliko je ono afera respiratori bila (ako uopste ima afere), a koliko je ovo? Hocemo li citati svaki dan clanke o ovome, ako bude kakva optuznica hocemo li komentarisati kako dolaze obuceni na sudjenje?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ispada da je kvadrat parkinga 6000km. to je neka graska
Sitnica za državu
Greska sto politicarima ovo prolazii sto narod cuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je** mile ne vadi ;)
kakva svinja takva mast , kakav narod takva vlast
Kakav kriminal i izvlačenje novca... Nevjerovatno. Narod treba podaviti to sve
Zašto se niko od vrlih Bošnja nije prijavio? Jedna jedina ponuda i onda se žalimo. Šta ovdje vlast može da uradi kada nema ni opciju da bira firmu.
Hahahaahah " vršiti postupak evaluacije pristigle ponude" a sve dogovoreno vec!
E čuj, zar i toga ima?
Tačnno se vidi velika promjena u odnosu na period kad je SDA bila u vlasti. Copy Paste stranka Dinokia i ostalih ublehaša baš s unijele promjene i vode nas polako prema EU. Sad će Dinokio pisat kilometarski status na FB kako se tako grade dobri odnosi, kako je ovo ustvari u najboljem interesu svih nas, bla-bla, av av SDA, bla-bla
UIO kupio nedavno tu zgradu za 90mil a sad je prodaje tom istom čovjeku za 70mil. Jaro zaradio 20mil , iz ruke u ruku.
pameni nije ovo jasno. mislim da je ovo stara zgrada. a kako je napisano uio mora platiti 70 mil. a neki dan kulili 90 mil. nejasno..
SJEĆATE SE KAD SU TROJKAŠI TEK UZIMALI VLAST I PRAVILI KOALICIJE SA SNSD I HDZ - SVA DRUGA RIJEČ IM JE BILA PROGRAM, NAČELA, PRINCIPI, ZAKONI. ČAK SU I SVOJU KOALICIJU SA "D +Č" ZVALI PROGRAMSKA KOALICIJA. E ŠTA OSTADE OD TE PROGR. KOALCIJE. OSTADOŠE MILIONI. FORTO JE DODIKOVOM SINU DODIJELIO 30 MIL. KM ZA DIGITALIZACIJU J. SERVISA, A KONJAK I NJIVA DODIKU 100 MIL ZA KUPOVINU OVE RADIŠIĆEVE ZGRADE.
A placa li parama iz budzeta FBIH ? Onda je to skandalozno. Necemo mir da kupujemo
Kakvog li iznenadjenja... sjetimo se Adzije Konakovica i njegovog odgovora kada su ga novinari pitali zasto je u budzet uvrstena ova stavka kada se zna ko ce dobiti... "Ne bih ja nista prejudicirao, ko vam je to rekao ? Tako je prije bilo sa SDA, kod njih se unaprijed znalo ko dobija tendere".
Parking mjesta za 5.801 KM po kvadratu...!?
6000 maraka za kvadrat parkinga...haloooo mamicu vam lopovsku..sve svoje najmilije lijecili od raka od tih para...
https://youtu.be/vPIcbjqFTEw?si=bliEDzcJGRBXnFvW
Drz’te Fadila… ne valja raspirator 🤡