Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod HITNO UKINUTI putarine na gorivo što građani plaćaju kupujući gorivo . Tada NEĆE biti problema oko raspodjele ! Pod HITNO dati KONCESIJE privatnim investitorima za POSTOJEĆE dionice autoputa na koridoru Vc. Ostale dionice neka prave privatni investitori plaćajući koncesije na za to. Ukinuti Autoceste FBiH, jer samo troše NAŠE pare i ne služe ničemu ! FBiH NEĆE DIZATI KREDITE, gradjani ih na kraju NEĆE MORATI VRAĆATI !
Samo prestanite ove prostore zvati drzavom, Bosna i Hercegovina nije drzava, to je privatna firma par debila. Neumjesno je da se ovo zove drzavom, zna se sta je drzava.
kakvi su građani ja bi im komotno uduplao akcize!
Tačno mi se nekad nakupi da plačem...eto..ne ide mi se iz ove zemlje a sve ode u qurac..
Tačno mi se nekad nakupi da plačem...eto..ne ide mi se iz ove zemlje a sve ode u qurac..
Realno: 70%Federacija 28%RS 2%Distrikt Brcko Vode nas totalne budale.
Bjezati pod hitno iz ove “drzave” u kojoj (većinom) zive i vladaju primitivci. Blago onom ko misli da mu je ovdje lijepo..
Što kaže jedan naš lokallni kriminalac prije neki dan - Ovo je najbolja država, radimo šta hoćemo , niko nas ne dira. Ti se narode hebi :) tati i mami pošten budi
Ovo nije posteno, isto kao sto nije posteno da Sarajevo ima koeficijent 2 pri raspodjeli prihoda, po momem misljenju koliko si uplatio toliko da se vrati, plus mislim da je ovdje Fadil takodjer ocekivao veci iznos od povecanja medjutim nije ga dobio jer inace kako su dosli do procenta od 64%
Znači ipak kredit vraćamo od tog novca ,a ne za gradnju puteva.
Ovdje se svađaju ko će više dobiti, a narod puši tu priču i hvata se za vratove. Ali priprosti narod ne reaguje na to što su ovi novci trebali da poboljšaju/naprave novu cestovnu infrastrukturu, a ne da održavaju lopovske sisteme i u FBiH i u RS. Glup narod i služi samo da bi se koristio.
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2018/06/dosje-robijas-nesic-primitivac-i.html Dosje Robijaš Nešić: Primitivac i Nasilnik koji je lični milionski minus pljačkanjem JP “Putevi” pretvorio u lični milionski plus; Lučić i Glavaš saučesnici u brojnim prevarama, ucjenama, otimačinama…
DIrektor puteva RS Nenad Nešič, kupio dva stana u Budvi i Mercedesa od 120 000 eura. http://slobodanvaskovic.blogspot.com/2018/07/nesic-na-pjenu-od-mora.html
A sto lopovi na vlasti ne ukinu akcize i prestanu pljackanje naroda? Pravi problem je uopste postojanje akcija koje je pljacka naroda.
Crna rupa je mali mis za ove nase bogalje
Crna rupa je mali mis za ove nase bogalje 😡