Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lihvari
Ja sam jednom lihvaru bio duzan 20.000KM, ali sreca je sto je imao Gej sklonosti pa sam mu u tri godine vratio dug sa svojim cmarom i ustim
Derpe jeli te mlogo Guzio?
Pa oni ce jedini (pored fadila, fikreda i fahrudina) profitirati u ovoj cijeloj prici. Samo ce fukara standardno ostati ko i obicno praznih dzepova.
Raiffeisen 300 miliona profita u 2019. godini. Cao prijatno, o cemu vi pricate?
E što se nasekirah. Niste ovu vijest trebali podjeliti sa nama. Direktori Reiffeisen banke (njih nekoliko) imaju plate od po preko 30.000KM mjesecno (da dobro ste procitali), i zamisli sada ako im ukinu topli obrok.
Treba ih pustiti da propadnu, oni većinu kriza i naprave. Na kraju još i traže od država pomoć. Samo proizvođačima treba pomoći ovo ostalo neka propada.
Lihvarski sistem koji iz kriza izlazi kroz povecanje kamatne stope i aktivaciji raznih jamstava!! A vec kada zaglibi onda drzava mora upumpavati - kriza 2008! Ovaj analiticar radi za njihove interese.
da banka propadne imaju oni svoji računicu
Oni kako ce? Pa oni su ovo sve i zakuhali u saradnji sa farmaceutskom mafijom.
Koga za ovo boli ona stvar?
Zatvorite kladionice, prezivjet cemo 1000 razlicitih oblika corona virusa...
Jadne banke uh uh
Kad bankari budu u krizi, mi ćemo odavno pocrkati od gladi !!
E garant ce propasti...
Kako će banke preživjeti coronu???!!!
Kakva digitalizacuja. Treba tome 20 godina da kod nas bude nešto od toga. A najbočje će raditi banke koje ne budu gledala bilanse iz 2020 jer se tu nema šta dobrog vidjeti ni kod koga. One koje budu gledale 2020 kao osnov će imati strašne gubitke. Teško da će se ikad oporaviti jwtnće izgubiti najbolje firme
E bas me zaboli sta ce sa parazitima biti!
Nada se da će dio banaka u našoj zemlji pratiti savremene trendove i ovu krizu iskoristiti za potpunu digitalizaciju svog poslovanja i pokretanje kanala komunikacije s klijentima koji će stvoriti bliži i kvalitetniji odnos s bankom uz uvođenje novih usluga koje će omogućiti kvalitetnije korisničko iskustvo. Nije do banaka strucnjak nego do regulatora. Svaka je banka spremna za digitalizaciju.
@uncas to što ti pojma nemaš to je druga stvar. U banku nikad nisi mi ušao pa lupaš gluposti.