Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kraj bagre sda ako ne legnu pare od mmf-a... molim hrvate da ne potpisuju
@roleks ... danas je veliki petak, u nedjelju je uskrs, a u pondjeljak je prvi dan uskrsa. tek utorak je normalan radni dan za hrvate. do tada čekajte i prihvatite hrvatske uslove, inače ništa od potpisa.
@roleks nije paša. Bit će kraj monopols hdz fašističke ucjenjivačke politike....sve će se urušiti ko kula od karata....
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Izetbegović je to dosad sve vidio kao igru. Ajmo srušiti vladu u Sarajevu, ajmo izabrati hrvatima predsjedničkog predstavnika iako sam zna da to nije dobro, ajmo napraviti sa Turskom dva autoputa za Beograd i spojiti Srbiju i RS, ajmo protestovati i nepozdraviti novog istanbulskog gradonačelnika kad je bio u Sarajevu, ajmo slaviti dženazu za nekog egipatskog mursija, ajmo pohvatati članove gulenove sekte... Sve što radi SDA nema budućnosti...
pokradene pare 100%niko ih nece vidjeti.
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
opet bi ovi nešto LOVILI U MUTNOM..................
Bake jebemo ti curicu citav SK kanton... i ovaj portal treba oboriti...
Majmun bakir
Sad ste oglasili pm vasa kad su pare u pitanju a boli vas za narod dzubrad bjelosvjetska mrs u pm svi dabogda crkli da je narod pametan pa vas zapalit mrs
Klasicni SDA. Umjesto da navedes svoje koalicione paartnte predstavnike Hrvata da nekako prihvate papir od kog svi imamo koristi, njih dvojica ih javno prozivaju da popuste, sto ove onda odbija od dogovora. E zato , zbog tog nabijanja nacionalnih poena, imamo BiH za povracat i nase zivote za povratit. Dajte vise postujte interese svih i DOGOVORITE SE.
Covic je uvijek bio kljucni igrac, GLAVNIIIIII!!! Kaze on eto vam predsjednistvo ja cu finansije hejejejeej!!!!!
jel ono u GRAS-u, metlu placaju 25KM?
Potpisase li, prosao je rok?!
Zna se 22 godine pravilo kako se dijele pare.Sta je sada problem,Dodik sa Covicem ucjenjuje da se to radi na nacin koji njima odgovara,e pa nece moci.
Latini koriste svaku krizu da potope sve što je sa BiH predznakom. Preuzeli su finansije na svim nivoima i superiorno nas uče civilizaciji i evropskim vrijednostima, i to s našim novcem koji superiorna Bošnjačka većina izdvaja kroz poreze i druge obaveze!
Od kako su SDS(SNSD), SDA i HDZ preuzeli vlast 90_tih, cijela BiH je SADAKA DRŽAVA !!!
Ko ce vracati kredite?
Evo miš izmigoljio iz sefa. Hoće pare. E nema, niti će hrvati potpisati, niti ćeš dobiti pare, a to donosi činjenicu, da ne možeš platiti socijalni mir, a to znači pa, pa. Nema više sdooooo