Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim!
respect
OTIŠAO SAM ,,KRMETINU PROBAO NISAM,, bas ću to sada da uradim u ,,VJECNIM LOVISTIMA,, . . Poz HRNJICA
Jel ovo bi po Dusanovom zakonu ili Sarijatu ,nekako sam vise za podrsku Iranu ali ako je Sarijat onda nemem
taj nakaradni i nazadni šerijat ! što ih nisu kao kod nas osudili na dvije godine uslovno, pa da nastave handruit narod kao što nas handre, od bankara, političara, novinara, sudija, ljekara, nastavnika, profesora koji su korumpirani do kosti ... ali nismo mi Iran, mi smo napredni civilizovani ( imamo sve više ped.er.a i lezbača najveći dokaz naprednosti i kulture ) i nismo zatucani kao Iranci, ali zato zaostajemo za Iranom bar 300 godina. ...
lako je tudjim .urcem gloginje mlatit\', bas bi volio vidjeti kako bi plakali kada bi se ovdje uveo serijat :) kuku majko kuku lele
Tooo! Bog vam dao svako dobro! ! ! Da je i kod nas tako i mi bi kao društvo i kao država bili i bogati i sigurni u svojim životima. Ovako sa \"demokratijom\" koju nam tru\'li zapad nameće, živimo kao psi. Šerijat 4 ever !
Tako je to kad se krade sa bismilom,pozdrav
Ovako treba i nama. Koliko bi dobili lopinaši iz Bakija koji su u talu sa načelnikom Hadžibajrićem
U Americi i kod nas bi uzeli pare iz budzeta i dali bankarima da banke ne propadnu i da ovi mogovo nesmetano da nastave krasti.