Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce da zavrse i lopovi Tihic, Brankovic, Budnje, Izmetbegovic i ostala lopovska bagra.
na kraju bi morali zovnuti nekog iz rs-a da dzelatu otkine ruku
Po ovom zakonu u bosni ne bi ostalo dva insana od pljacki i marifetluka eto koliko smo fini.Najisplativiji pos`o bi bio u tom slucaju vjesatelj.Valjda ce i prozapadne zemlje jednom usvojiti slicnu vrstu zakona jer se bagre i kriminalaca nakotilo da se mirnim i sigurnim zivotom ne moze vise zivjeti.
To se zovu kazne, a kod nas za ubistvo, pljačku, i još 100 kaznenih dijela dobiju 10 godina, s tim da nakon 7 ima uslovnu, a svim 10 godina ima godišnji odmor.
Sutra svi na ulice i po ugledu na Iran tražiti iste kazne u BiH za poslovne malverzacije. Šta mislite bi li to političari i tajkuni u BiH objeručke dočekali ? Kako zamišljate reakciju poslovnih mega-gazdi u BiH kad bi se barem samo malo nazrijevao uspješan rezultat narodnog zahtjeva na ulicama za uvođenje ovakvih kazni za poslovne malverzacije ?