Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znali su šta rade… isto kao sto sada rade sa penzijama… kažu 3 puta smo do sad povećali penziju… bolje su penzioneri “živjeli” bolje reci preživljavali sa 300 km penzije prije par godina, nego sada sa 480 KM….
Fadile opet si prevario svoje krezube i bezube glasače. Ipak su još uvijek najveća sirotinja u evropi. A oni se taman obradovali.
Kažu uskoro inflacija će da završi ali nikako da bude gotova ko da će trajat vječno. Srećom ja sam se spasio kad sam pronašao posao na stranici PickJobs, ne mogu se bunit pronašao posao i stojim na dvije noge, ali i dalje treba se ta inflacija spustit, da se može mirno disat sve je previše skupo, šta god da kupiš skupo ko zlato da plaćaš.
Bolje se živjelo sa 1000 prije 10 godina nego sada sa 2000
Potrosacka korpa 2900....placa - do 1000...
u evropi troskovi zivota rastu 2-3 puta brze od inflacije ove godine, plate ne mogu ovo pratiti, u globalnoj smo krizi
Pencilin vijest za Fadila kad pocne pricati o povecanim platama i minimalnim penzijama za vrijeme njegovog mandata.
Fadi sebi svako malo po 500 km poveća, popravlja prosjek
Ja mislim da trenutno skuplje drzave za zivot u evropi nema od ove quazi drzave,banane 3,5 marke??????heeejjjjjj,u hrvatskoj 6,99 kuna,tj.1,80 maraka,u njemackoj 0,70 centi,tj.1,35 maraka i tako redom.
Nije inflacija pojela, nego samo radnici dobijaju manje. Fadil N.
Rast plata al u medijima,u realnosti je to prica za malu djecu...
Bravo za Novalica i ekipu, dobar posao iz goreg u najgore.....
Guzonjama,uhljebima,koji su sebi digli plaće sa 6000,na 6500KM,njima su i nominalno i realno uvećane,samo fukara radnici ispaštaju koji ne mogu pokriti ni trećinu potrošačke korpe sa svojom plaćom.
Pa ko voli naciste neka mu! Slava Ukrajini i vakcini! Bleeeeeee
Prosječna plata od 1100 se dobije kad fadil sebi uplati još 500 km na platu a radniku ne uplati ništa
Dajte nam makar po 1.080 KM sto ste nam obećali prije par mjeseci😁
Ebo majku kad kazu inflacija 20% pa bola 120% a place rasle jedva 10% ako i toliko