Prodaja kreće sredinom 2012.
0
Hypo Banka odlazi iz Bosne i Hercegovine
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet se nešto sprema u Bosni i brdovitom balkanu... ... prvo OMV, sad Hypo, idući Raiffeisen, itd itd, dok ne dođu \"plave kacige i plavi šlemovi\" opet :)
Ako Banke bjeze iz neke zemlje ,nije onda dobro sve mirise na nevolje...
Pokupili lovu ili što kaže narod, pokupili kajmak od jadnog naroda i sada bježe. Ali neka idu, kamo sreće da ode sve i jedna strana Banka. Pokradoše jadni narod, a naše banke su ugušene . Do nikad viđenja! Svi VAN!
pa covjek (Kranebitter) prica o privatizaciji banke a novinar o povlacenju hahaha. pa banka je prije krize bila privatna pa je nacionalizirana i sad je opet hoce da privatizuju, prvo Jugoistocnu Evropu pa onda bankeu Italiji i Austriji
Izvukli kapital pa odoše dalje
LOPOVI!
Jest ih Sanader izdominirao!
LJUDI, AKO IMATE NEKI NOVAC NA Hypo banci, ODMAH GA PODIGNITE. ONI SU PRED BANKROTOM. ovo je samo izgovor da prije bankrota pokupe lovu i za nekretnine, koje su kupovali daleko ispod cijene.
Demanti providne bal.ijske propagande: Hipo banka: Ne povlačimo se iz Srbije http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/296793/Hipo-banka-Ne-povlacimo-se-iz-Srbije
zbog krsenja pravila i ljudski prava i ostavljane raje bez posla banku obavezati da kupi 8000 koza kako bise raja zaposlilam.
VELIKA TI HVALA HYPO ŠTO SI OPLJAČKAO NAŠ NAROD PO OSNOVU KRIMINALA FRANKA-MARKA. MNOGE STE DOVELI USITUACIJU DA PLAČAJU 50% VIŠE RATE OD NAZNAČENIH U UGOVORU. LJUDI FRANAK NISU VIDJELI A VI MANEVRISALI KURSOM KAKO STE HTJELI. TE KREDITE STE DAVALI BOSNI,SRBIJI HRVATSKOJ SA JASNOM NAMJEROM DA NAS OGLOBITE. IDITE I NEVRAČAJ TE SE OLAKŠAJTE NAM
Bolje živ kukavica nego mrtav heroj.
idi stoko pohlepna
U mene mi ravni tabani.
OPET RAT ! ! !
NETAČNO! Gospodo novinarI, ne letite pred rudu, malo manje senzacionalizma, Hypo se samo re-privatizira, ne odlazi. Zašto plašite narod sa naslovima poput godinama objavljivanog: POGINUO MLADIĆ, UHAPŠEN MLADIĆ (tamo neki mladić čovjek od dvadesetak godina). Da je samo što više klikova.
@@ccc Također je taj isti 5.korpus sa gen. Dudakovićem na čelu, a zajedno sa 7. korpusom rahmetli gen. Alagića, mogli organizovati traktorijadu u SOPSTVENOJ REŽIJI oslobađanjem Šeher Banja Luke, a gdje je već 20000 četalja, izbjeglica iz središnje i zapadne Bosne čekalo na traktorima da bježe prema istoku i prema hrvatskoj, ali je baš tada, (!) , došla naredba \"STOP\" od strane američkih imperijalista i MZ koji se bojali homogenizirane BiH sa većinskim Muslimanskim stanovništvom i Bosanskim katolicima kao druge po redu, dok bi imali humanitarnu krizu u hrvatskoj, i srbiji, gdje bi zasigurno bili protjerani svi mrzitelji BiH iz č e t n i t e t a a koji danas rade na uništavanju iste!