Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam je li ovo štednja još od prije rata i ko još posjeduje neki dokaz u obliku štedne knjižice ili sl. dokaznog materijala. jel ovo nešto sl. ko ljubljanska banka ili nešto novije.
@Improvizator Itekako je potreban dokazni materijal, knjizica, rjesenje o nasledjivanju, CIPS, potvrda o kretanju iz MUP-a, potvrda iz Min. Fin. FBiH.Ako nemas knjizice prave se budale, a ovi nasi jos i gori. Ne pricaj napamet, niko ti nece dati novac ako ne mora, jedva ceka da ti neki detalj zafali...