Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e nek i vi jednom koristan clanak objavite. iznenadili ste ne mene nego i kafu koju pijem
Ali im je nepotpun spisak - vidi moju napomenu dole. I nisu naveli da se vraća samo DESET POSTO uplaćenih kamata na stambenjak.
Ma ne bi to klix ni objavio vidis na dnu teksta da je placeni clanak od Delloite kompanije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve to super zvuči, samo nisu napomenuli da ti treba jedno mjesec dana godišnjeg odmora kako bi izganjao sve te papire (s obzirom koliko su ažurni u našim administracijama, pogotovu u zemljišno-knižnom uredu)
I zaboravio si napisati da na kraju ti uvijek fali mirovni sporazum izmedju izralela i palestine!
@acer5101 upravo tako, ili prašine sa mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potvrdu pod 5. izvadite u Katastru općine (nema redova kao u sudu) - ja danas predao u onom Općine Centar, biče sutra gotova. Taksa 5 KM
Hahahaha. Dobar... Vic dana majkemi :)
Na trenutak sam pomislio da smo u Njemackoj i da mogu fkt povratiti porez :)
i onda neko kaze da su banke najveći lihvari.. država uzima na svakom koraku,banka samo ako odes i uzmes kredit
fali mi samo jedan papirrrrrrrrrrrrrrr
Ovo moze dozivit samo SDA clanovi jer oni su na takvim mjestima da uvijek sa posla mogu izaci i ganjati papire :D
a mi koji nemamo nikoga da nas preko stele zaposli..
a mi koji nemamo nikoga da nas preko stele zaposli..
Mamicu vam jarecu....dok izganjam papire treba mi godisnji,a da ne pricam koliko love za svaki papir .E onda mi vracate porez u ratama. A kad uzimate...uzimate i kapom i sakom. Uzmete mi porez na platu a onda za sve sto kupim opet uzmete porez......uzmite nam i dusu :) kreteni!
a ništa od poreza na dobit?
Halce
Kako sam dobio kredit u 1 sat od ovog zajmodavca ime gospođa Sheniqua Eatman, kad sam vidio ljude s obzirom iskaz o njoj i kontaktirala nju također i obrađujemo dalje sa kredit transakcija može li smatrate da u roku od sat vremena i primati iznos kredita u mom računa, obratite se je na e-mail [email protected] Mrs Antonio Maribel
Ja sam morao prijaviti porez na dohodak zbog kasnjenja plati. Samo u mom slucaju je bilo da jedan dio ja moram platiti drzavi( nesto oko 100 KM), dok drzava meni treba vratiti skoro 200KM. Ja sam imao rok uplate 30 dana bez mogućnosti da to samo preklopimo pa da oni meni plate ostatak, a oni jos uvijek nisu svoj dio uplatili jos od 2015 god. Opcina je platila svojih 30% a kanton jos nije ostatak. U slucaju da sam ja kasnio sa uplatom, protiv mene ide tuzba.
pokusaj kopiranja pozitivnih stvari na zapadu,ali previse,previse iskomlicirano sa zacinom komunizma i balkanske poganstine.nikad te dole nase balkanske kurton drzave nece biti nista.da nas hoce neko vise normalan porobiti,pa da se normalno zivi.bagru rastjerati sto je sada u vlasti....
Koliko li Zlatko Lagumdžija plaća za ona tri poslovna prostora na Ferhadiji? SDP do groba!
OVAKAV SAM JA DIGITRON DAVNO UKRO U KNJIZARI. POZDRAV OD KENDERSLJE IZ KALINOVIKA. HVALA