Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome nije jasno da je coronavirus trgovinski rat SAD-a protiv Europe i Kine, neka kupi jedno 2m kanapceta kod Fejze u prodavnici.
ja dao 6 halal bilo 😂😂😂
@ FourierIV Kupi 2m kanapceta...
To je sjajno, trgovina dugovanjem i stvaranje novca iz nicega i treba da propadne.
@objektivno123 Trgovina dugovanjem i stvaranje novca iz ničega je nešto najgenijalnije što je ljudski ego mogao napraviti. Doslovce su stvorili moć kontrole iz ničega. Vedre i oblače kako im k*rcu ćejf. I ovo u medijima je namjerno napuhano upravo radi ovoga. Neko će se masno opariti.
Za pojedince je genijalno, za civilizaciju najvece zlo ikad izmisljeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Logicno.... uci ce se kratko u recesiju godinu dana .. ali prije svega doci ce do stabilizacije naduvani budjeta i potreba ... vidjece se da se moze i sa manje novaca zivjeti...