{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Formula za najbrži leasing: VB Leasing

S
25.3.2011. u 10:15
0
0
Formula za najbrži leasing: VB Leasing
0
Formula za najbrži leasing: VB Leasing
Slobodan Vujić
Proteklu godinu obilježila je akcija VB Leasinga u sklopu koje je VB Leasing ponudio svojim kupcima besplatne troškove prve registracije i finansiranje do šest godina. S obzirom na veliki interes i uspjeh akcije, VB Leasing je odlučio istu ponuditi i u ovoj godini.
"Drago nam je da su naši klijenti prepoznali ovaj proizvod, koji smo kreirali baš osluškujući njihove stvarne potrebe. U međuvremenu smo napravili još jedan korak i poradili na ubrzanju procedura za odobrenje finansiranja i sada sa pravom možemo reći: VB Leasing je formula za najbrži leasing", istakao je direktor VB Leasinga, dr. Slobodan Vujić.

VB Leasing inače prednjači u inovativnim ponudama za svoje klijente, a još jedan od takvih je i Iphone i Ipad VB leasing aplikacija uz pomoć koje svi zainteresovani mogu sami izračunati svoju leasing ratu.

"Oduvijek smo se trudili biti predvodnik u onom čime se bavimo u Bosni i Hercegovini svakako, a i šire u regionu. Sigurno da nam je ljestvica postavljena visoko kako od strane konkurencije u Bosni i Hercegovini , tako i u okviru naše grupacije. Ostvareni rezultati u 2010. godini to potvrđuju i pokazuju da VB Leasing ima jedan kontinuitet u poslovanje bez velikih oscilacija. Sve skupa to utiče na ostvarenje ukupnog rezultata poslovanja, tako da je VB Leasing u poslovao daleko efikasnije u 2010. godini u odnosu na konkurenciju. U skorom periodu intenzivno radimo na implementaciji B2B aplikacije koja će znatno olakšati i skratiti cjelokupno vrijeme realizacije finansiranja leasinga", riječi su Vujića.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: