Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tražite li kredit? kontaktirajte +2348075180625 na WhatsApp-u za vašu kreditnu sposobnost još danas.
Ovo se polako uvuče da čovjek ne primjeti sta se dešava. U budućnosti će samo biti kriptovaluta. Plaćati će se sa chipom pod kožom.totalna kontrola čovječanstva ali i kriminala
R. I. P dolar
Svak' ovdje traži sebe. Kao što su danas različite valute, tako će uvesti i različite kripto-valute i eto zarade o provizije na konverziju. Uvodi se bezgotovinsko plaćanje, smanjit će se troškovi štampanja novca i obezbjeđenja, ubrzati transfer i kontrola tokova novca. To će biti ono što su danas kartice umjesto keša.
prepale se banke facebooka!