Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćemo referendum o zaduživanju.. dosta mi je da onaj bevenda odlucuje
Moj drug,Bokiru je neophodan ovaj kredit...pa za prosli u kafani "barka" je potpiso mehanizam koordinacije kojim je ne samo entitetima,nego i kantonima dao drzavnost...
Fiskalnom vijecu narod porucuje: dobijate OTKAZ! Novih zaduzivanja NEMA!!!! Probajte pa da vas vidimo!!!
Nevjerovatno! Strane banke se trude da natjeraju vlast da poprave uslove života,demokratiju i zakone u interesu građana BiH,zato im nude povoljne kredite a vlast se protivi.
Dobro bi bilo da svojom imovinom svi buđetski korisnici garantuju otplatu jer svakako ode sve na njihove plate...ostali su nebitni,sami sebi ste svrha a ima vas previše na 2,5 M stanovnika
Kad bi Bakir odbio zaduživanje,propali bi genocidaši. A mi smo izdržali 4 godine rata pa možemo još 4 mira bez zaduzivanja ili makar poslije izbora da skinemo ono krme sa vlasti u PC.
Ako se zaduže onda nam je sasvim jasno da je Bakir spasio ono krme po ko zna koji put
Jedino sto fercera u ovoj drzavi je kad treba drzavu zaduziti tu su kao jedan...mislim da treba zavrnuti pipu i izvrsiti pritisak kao sto ovi drugi u institucijama ucjenjuju .
Selam MMF.Hebemo vam familliju kamatarsku, i vama i nasim kleptomanima.
NE ŽELIM DA BUDEM ŽIRANT!!!!
Bez mmf dici vlast kredit u komercijalnoj baci za kamatu 5% jer na kraju krajeva nece oni ni vracat kredit, mi cemo
Dodo pristaje ko da gledam odma😁
Milorad se zaduzio ,nema potrebe za tim kreditima, ako mu Bakir potpise opet negdje u kafani da ga opet izvuce, onda neka kupi prnje,,,,,, zajdeno sa svojom hanumom...
Ne daj nam ni feninga, da propadnemo konacno pa se mozda ovi mutavi narodi pameti dozovu...
MMF ti nece dati pare da profućkaš i bankrotiraš za pola godine. Njima niko nije ostao dužan, zato imaju rigorozne uslove... To im je jedina dobra stvar, jer stotine miliona uzimati u nekim lijevim bankama i zaduživati se po berzama... ne znam koliko je pametno. Bolje nikako.