Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idemo prvi,dajemo viseeeee bravo bosna,bravo management,bravo macici ,tecici i picici,bravo sdaaaaaaaa idemo juriiiiiissssssss ;D
@Wolfix pojma ti nemas sta je trziste, ne moze u evropu a da ima samo moje nego je svacije, isti roaming, ista cijena poziva tako da nema moj stub, tvoj stub i ostalo.a placa se porez na svakom racunu telemacha ne lazi
@trpač rece zabrinuti uposlenik telecoma ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sa 160 miliona na 80 miliona KM za samo 6 godina. Čestitam. Za par godina niko neće htjeti ni pogledati ovo naše "obiteljsko srebro" kako su ga SDA braća opeljušila i poravnila.
@Wolfix Jesi zaboravio ko je bio u koaliciji do zadnjeg dana? Ko je blokirao rekonstrukciju Vlade? I kada je ušao Telemach? Naporan si.
BH telecom - koliko je samo sise dala ova firma... i ko sve nije pio to mlijeko...
..nek su dušmani poletili da komentarišu jer nisu dobili posao u BHT. 40 miliona sponzorstava.. Pa zar smo zaboravili da je BHT milion donirao za poplave. Ovi ostali nisu dali ni za obnove bandera na kojima su muzlu jadni narod.. Kakvi god da su, ovo jadno društvo živi od ovakvih kompanija.. Od telemacha sigurno ne živi. Dobar je i mtel, samo nekako ne mogu da se vratim u RS da bi koristio njihove usluge.. Kako smo mi samo licemjerni
Velika većina ne da ne zivi od BH telekoma, nego naprotiv, samo finansira nečije nezaslužene luksuze i zamazivanje očiju narodu ponekom donacijom i sponzorstvom, a zauzvrat dobiju uslugu veoma sumnjivog kvaliteta.
Klasican SDA poltron i sad bi meni sa mojom crkavicom trebalo kao biti zao njega i takvih ko on sto imaju plate po 7 ili 8 000KM, mrs stoko ako vam se ne radi dajte otkaze
Društvo će imati istinske benefite od Bh telekoma tek prodajom ove firme.
domaca kompanija treba je podrzati svakako.a ne ici u telemah i ostale operatere.svakako netreba je prodavati...
uskoro kreče rock and roll u direkciji Sarajevo, počinju otpuštanja, ide nova sistematizacija na nivou BH Telecoma, brišu se izmišljena radna mjesta, znači uhljebima uskoro noga, največi broj ovakvih radnih mjesta direkcija Sarajevo .
Prije će Srbi slaviti 1. Mart nego što će se BHT počistiti od uhljeba.
Možete vi poslovati kako hoćete - meni u aprilu ističe ugovor i ja odlazim jer ste skupi i nekorektni prema korisnicima. Internet spor kao puž. Pa-pa BH Telecom. Nikad više.
...dobar ti je interent kad si stigao komentarisati..
@loading Ali sigurno neću biti zakidan kao dosad jer ovi su doslovno pljačkaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smanjeni prihodi povećana dobit haha to samo kod nas može.
Kakav gaf "Smanjeni prihodi a povećana dobit" Kako je to moguće ? Ovakve laži su samo komunističke zemlje upotrebljavale i varale. Imati sve i padati je smješno.
@mack Vrlo lako, smanjiš potrošnju i to ti je to :-)
Ne vjerujem više u vjerodostojnost i iskrene namjere većine komentatora na ovom portalu. Sve što je uspješno i ima BH predznak ovdje je popljuvano.
Ovo ima predznak politicke oligarhije kojima i sluzi a koja je vec svojski unistila mnogo toga... svako normalan voli BiH I iskrene rezultate za dobrobit svih gradana.....ali iskreno BiH telekom to nije
Šta ti nije jasno? Patriote prestaju da budu patriote jer vide kakva je situacija. Najgori sve sebi prigrabili, pootimali, i sad kad im kažeš da su lopovi, još si i izdajnik i mrziš BH predznak. Koliko sam volio ovu zemlju sada je toliko ne volim. Ovo je rasadnik hoštapleraja i lopovluka svake vrste. PU !
Novi menadžment je na pravom putu. Uspjeh BH Telecoma je očigledan. Promjene već daju rezultate. Samo naprijed.
Jesi li pročitao text? Pad prihoda... Al baš tebe briga, nisu platu smanjivali!
majku li vam svima vasu grabezljivu i pohlepnu.sdaovski seljacki smradovi.prokleta je vlast i drzava koja nije u stanju da oformi budzet za bolesnu djecu za tretmane vani a pucate se milionima hebem vam svu balegu koju ste donijeli na opancima.Prvo im oceve i djedove zavalite i na njihovoj krvi se obogatite i onda jos nam djeci prijeti smrt ako u humanitarnim akcijama ne skupimo za tretman vani.bagrooo samo se molim da vi i vase potomstvo gorite u vjecitoj vatri.Bagrooo sdaovska sdpovska
BH Telecom je OK .... tu i tamo imaju nekih gresaka oko prikljucenja ali to i neki nije problem. Samo je veliki problem sto su poskupili fiksnu pretplatu sa 1.2 KM na 12 KM mjesecno .... kao i impulse fiksne telefonije.
inace se pricalo da ce od dobiti telecoma se praviti autoput u federaciji, pa se onda pocelo dizali u sve banke svijeta krediti i akcize za vracanje tih istih kredita, a naravno da je dobit mala jer tu rade razni sda glupani dovedeni za ruku i postavljeni na dobru platu.nazovite call centar istog telecoma i sve ce vam biti jasno, samo sto ti ne kazu odjebi znas li ko mi je babo i necu da ti dam informacije.
Dje se dosad rasipalo , cijene usluga su non stop previsoke ,dajte malo da i korisnici disu .