Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što Salko Selman dirne rukom to truhne. I da budemo precizni, nije to Razvojna banka FBiH nego je to Razvojna banka SDA. Treba ipak stvari imenovati pravim imenom.
Direktor banke,Salko Selman,po prijeratnim normativima neobrazovani idiot,znam ga licno!I takav tip dobije razvojnu banku!Sve sto je napravio je dodjela kredita samom sebi,svojoj familiji i svojim “pajdasima”!Ovaj veliki vjernik je kupio pola Travnika,napravio sto normalan biznismen sa zapada ne moze za dva zivota!Da se razumijemo,ne ocekujem da mu iko stane u kraj!Nema ko!!!!
Ja sam profesionalni privatni kreditni zajmodavac. Registriran sam za izdavanje zajmova po vrlo niskoj stopi od 3% godišnje. Radim s timom stručnjaka kao štabova i dajem istovrijedne zajmove za odobravanje. Sve vrste zajmova kao što su hitni krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju i još mnogo toga. Email: [email protected]
Samo se pitam, kako ih nije stid u 2018.g. se baviti izvjestajem o poslovanju iz 2016.! Pa rade li ista ti nesposobnjakovici i neradnici! Zatim, gdje je istragu o tome kako Razvojna banka moze placati doprinose i plate onima sto blokiraju M-17! Je li to Razvojna banka postala privatna banka SDA, za kupovinu glasova?! Kada ce istraga, zasto Razvojna banka nije dala garantno pismo Energoinvestu za ucestvovanje u tenderu vrijednom preko 40 miliona dolara? Ili je ovo akcija unistenja dokaza?
leglo uhljeba...
Gdje Salko Selman udje, ne raste trava vise.
Dovedeš SDA kadrove u upravljačke strukture Microsoft-a i propast im je zagrantovana u maksimalnom roku od 3 godine.
FINANSIJSKA POLICIJA JE STRANAČKA POLICIJA
Izgleda da je i Salko Selman pošten niz vodu, mašala
Zna se da je za direktora imenovan covjek da Bog sacuva i to direktno od strane vrha SDA. Ovakvi potezi povuceni takođe od vrha SDA govore samo to da su konacno shvatili sta su odavno trebali da rade a to znaci samo jedno: Dobro su informisani da su za ove izbore totalno propali.
A gdje je pečat?
Uci i izaci.Ko zadnji izade neka zakljuca vrata
zar je ovo moguce... visegodisnji kriminal koji je jako dobro skriven.....najbolje ugasite ovu ustanovu...ucinit cete veliku uslugu i dobrobit svim gradjanima BIH.
Selam alejk a I ovi drotovi sto hapse dali mito da budu drotovi cast izuzecima tako da smo u kurtzu.
Odavno propalo
Uci i zavrsiti posao
Ono sto ne radi i od cega se nema koristi fino zatvoriti