Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestao čitati nakon "35 banaka". Pametnom dosta.
Poražavajuće 26.822 firmi nije predalo izvještaje ??? FIA ubrala 2,1 miliom KM za predaju FI , a kao rezultat toga su ove šture informacije. Gdje su fondacije- mikrokreditne i ostale . Da li su baš sve ove informacije tačne ???
A je li ovaj farmaceut i ratni dezerter Esad Mahmutović, inače porijeklom iz Sandžaka objasnio kako je uhljebljavao djecu iz istaknutih kadrova kriminalne organizacije SDA, poput Ade (Fadil) Novalić, Negre (Amor) Mašović... Što malo ne progovori o tome kako je skorojević prijetio sindikalcima i uposlenicima, a koji govore o njegovom teškom kriminalu i netransparentnom trošenju novca...
tacno, ali je interesantno da svi ti uhljebljeni vec 25 godina , ne micu se , bilo koja stranka , oni su tu. Jaci su od drzave . Zasto li i te stranacki uhljebljene okom 80% budzet JP ne izbace ti novi vec ko mafija ?
Muhamed Tunjo Filipović izdao knjigu "Prvih 100 godina izgradnje autoputa kroz BiH"