Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogacenje glavnih na tudjoj nesreci je pocelo. Bravo
I dok se mi bavimo korona virusom,Jelka i Fodil ispod tepiha namiruju drzavni aparat
Bosnjo ce trosit a zaduzuje se federacija (u kojoj su Hrvati 25% ili svaki cetvrti gradanin ) , zaduzenje treba radit po kantonima pa nek svako svoje vraca i trosi , gradi dzamije i islamske centre od svojih para ,ministarstva iz Sarajeva rasporedit po BIH ,Tuzla Brcko Mostar Bihac B.Luka , a ne sve u ruke bosnjaka u Sarajevu
I dok se mi bavimo korona virusom, vlada ispod tepiha namiruje drzavni aparat.
@mario.brokulic Pa htjeli ste da stane sve, dobili ste zeljeno
Svako ko radi za drzavu, a nije vrhunski strucnjak, koji je vec stekao samostalno velike prihode, svjesno pljacka drzavu, pa mi trebamo da se rijesimo svih mogucih poreza da bi mogli napredovat, a da bi ovi debili dobili plate oni dizu poreze gradanima, ta politika vodi ka iseljenju svih mladih, ali to i jest cilj ovih politicara koji su prodali zemlju strancima tj, masoneriji.
Danas vi donijeli ovu odluku??? E pa fuj za sve vas koji ste u ovome učestvovali! U jeku pandemije, kad se sve što je planirano odgađa do daljnjeg vi ste ipak sigurni za ćete realizovati sve planirano i zato nas zadužujete za još milijardu, e pa svaka čast...
samo treba sda smjenit oni su zlo ovog deustva
treba vam prestati placati poreze i ostale glupe namete sto ste uveli da biste sebi samo plate ogromne namirivali. Pozivam na kolektivnu gradjansku neposlusnost!!!
Hebem li vam majke svima redom !!
Dakako,bolje izgubiti selo nego običaj.
Umjesto da se zaduze da bi se pomoglo ljudima koji su ostali brz posla, da ne dobiju otkaz i da im se uplacuje 30% plate, i uplatit doprinose, oni na sebe samo misle.. C ccc
Za plate uhljebima
SVRHA BACANJA VIRUSA COV 19 u oči
Zasto toliko? necu ja vracati taj novac. Ko je kupio dzip i voza se sa audi A8 i ide na sluzbena putovanje neka on injegova djeca vracaju.
znači ubrzo bi mogli i novi nameti kao npr PDV 20% i sl
Nemam rijeci
Jebote pa oni imaju godisnji Plan zaduzivanja
Bitno je da su oni sebe obezbjedili, popi**am im se
Daj zajebi, uzajmite bar 2 milijarde, jer kako cete sebi povecati plate ako nepozajmite bar 2 milijarde mamu vam hohstaplersku.