Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo viči "slava ukrajini", slušaj krizni štab, stožer, poštuj odluke Vlade, plaćaj energente i hranu 300% više i redovno se pelcuj!!!
A šta treba uradit, pustiti Rusiji da ih unište skroz pa onda da možda idući mi budemo preko ruskih saletita? Slava Ukrajini, htjeli vi to priznat ili ne tamo se Europa brani. Lakše mi i sa skupljim cijenama i naftom nego bez goriva, u rovu a vreća brašna 1000 maraka. Davno ste vi Bošnje što za Rusa navijate rat zaboravili
Winter is coming.
Izdrz'o je Mujo i gore
Turska ulazi u Rat
Dolar raste, euro pada......TREBA LI CRTATI budalalama ili da ponovo pročitaju?!
Ja nepročita šta znači za KM nas!?
Ništa novo sve se vrti u krug
Pomrlo vas pola iz MMF-a 2022....a 2023 ne ostao niko živ od vas...dabogda
Kako je pao tako će se i dići....to je tako na berzama
Znaci da nas jebase ni krive ni duzne. Evropa nastampala brdo Eura da pomogne svojoj ekonomiji za vrijeme korone a i ove energetske krize, a mi jer su nam devizne rezerve sve u Eurima kao da smo platili za kurvu a nismo jebali. Oticice Euro i na pola dolara do kraja ovog sranja, gledajte kupiti nesto sto drzi vrijednost kao svajcarski franak.
Inflacija, nikada vidjena, pocinje 07.03.2023. Zapamtite: 07.03.2023
Odlicna prilika za forex trgovanje.
Interesantno je kako zapad DOZIRANO daje informacije o inflaciji KOJA TEK DOLAZI....Dvije stvari mogu biti, ili se povlače iz poslova koji su pred propašću, pa im je potrebno VRIJEME, ili sami PRIPREMAJU PROPAST, pa ispituju puls javnosti. Kako god, nama običnim smrtnicima, nije dobro...
07.03.2023
Konvertibilna marka je zapravo Euro, kao nama to nešto znači onako ona nema nikakvu svrhu, potrošna roba. Znači da će biti na vrhu sa švicarskim frankom, ipak mi u svemu slijedimo tu državu osim u državnom uređenju:)
Amerika Rusija i Britanija razapinju Evropu
Fino su nam spakovali dužničko ropstvo. Štampanje milijardi Eura bez pokrića.
Slabe su plaće kod nas... ništa. Naš će pokositi svakako. Sve će sirotinja biti ovdje