{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Emir Bektešević novi član Uprave Vakufske banke

F
2.7.2015. u 13:01
126
Emir Bektešević novi član Uprave Vakufske banke
126
Emir Bektešević novi član Uprave Vakufske banke
Vakufska banka d.d. Sarajevo je nakon uočenih potreba za promjenom u strategiji poslovanja i rukovođenja u maju 2014. godine dobila novog predsjednika Uprave Banke Mirzeta Ribića, koji je za cilj imao formiranje tima za stabilizaciju poslovanja banke i osiguravanje profitabilnog poslovanja.
U skladu sa ciljevima Banke u novembru 2014. godine imenovan je novi član Uprave, Elma Zukić, koja je preuzela upravljanje Sektorima Stanovništva i Operacija.

Promjene, pored Uprave Banke, bile su i u sistematizaciji poslova, što je rezultiralo da Banka u prvom kvartalu 2015. godine ima pozitivne finansijske efekte poslovanja, saopćeno je iz te banke.

S ciljem poboljšanja poslovanja Banke u svim segmentima Vakufska banka d.d. Sarajevo je 1. jula ove godine imenovala novog izvršnog direktora Emira Bekteševića nadležnog za Sektor pravnih lica.

Emir Bektešević se pridružuje Upravi Banke koju čine: Mirzet Ribić, direktor, Naila Hadžić, izvršni direktor i Elma Zukić, izvršni direktor.

"Izuzetno sam zadovoljan što smo uspjeli kompletirati Upravu po mjeri banke, domaće banke, koja će opravdati ukazano povjerenje vlasnika, s obzirom na nedavno uspješno završenu dokapitalizaciju. Vjerujem da će ovako osnažena Uprava, zajedno sa svim zaposlenicima, donijeti i sprovesti kvalitetne mjere za unapređenje poslovanja Vakufske banke d.d. Sarajevo", izjavio je direktor Mirzet Ribić povodom imenovanja novog člana Uprave Banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: