Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zar Dodo nije dobio 10 milijardi GRATIS od Putina ahahahahahaha
Dobio je kredit mmf-a od Bakira u Lukavici u Septembru,kratko ti je pamcenje ili ti je na djumi drugcije receno
Jest dobio i još uz to i DILDO NA TROFAZNU hehehe LP.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar je Dodik ostavlja mladjima da vracaju njegov dug.
hahaha na mladima svjet ostaje. ... :P
Samo se zaduzujte i propadajte, sami sebe cete ukinuti :D i svi sretni. Dobro, ne bas svi.
Uvjek mi simpaticne ovakve ''vijesti'' na muslimanskim medijima u BiH . Obavezno procitam i komentare , ako ih ima ...smjesni su mi . Evo , vec trecu deceniju ih citam. Kontam , neki su u medjuvremenu stigli da se rode , odrastu , dobiju djecu..Oni koji su vec imali djecu , dobili su i unucad ..a poneki , koji su imali unucad - praunucad . I tako , idu dani , a Srpska je i dalje tu . Volim je , jbte..i smatram svojom , i u njoj se osjecam slobodan - srpskije nego da sam u po Srbije .
Uglavnom, '' karavan '' ide svojim putem . A baliyye nek laju ako nemaju pametnija posla , ne bi vjerovali koliko nas za to boli kurazz . Kao i za tim , sta se u Fildzaniji desava . Imali- nemali..ebe mi se .
Kako volim ovakve vijesti. Dok se Bošnjaci vazdižu dugovima Republike Srpske, iza njihovih leđa iste takve dugove nabijaju njihovi ministri. To Bosno, ka ku*ac te nabijem. Samo vrti.
I onda onaj nekakav ovdje plamudi jedina slobodna teritorija rs, HAHA! Dok se ovdje narodi mrze jer malo drugačije zavrću jzikom dok govore i jer drugačije traže milost Boga drugi trljaju ruke i smiju se grohotom...
Nije to dug RSa ti je dug BiH... I taj dug ce vracati nasa praunucad, nece Dudukova, Osmanli-Bakirova a ni herceg-Ere...
Ma ne moze to obicna "buranija" da skonta...
Samo napred Ba-ja , ne popuštaj u prodaji zapisa , samo se zadužuj...a pričaj šumnjacima praznu ublehu o ugroženosti .... Bankrot je neminovan...i pad sledi...
Kako se oni misle zadužiti za 600 miliona KM? Pa niko im neće dati taj novac. Neće proći ni 3 mjeseca a već će ići rebalans budžeta. NI kod nas u FBiH nije ništa bolje. I ovi naši ako se ne zaduže-mrka kapa. Problem je što para više nema za posuđivanje a ovi naši političari ne znaju da naprave pare tj. radna mjesta koja bi donosila pare. Oni znaju jedino otvoriti radno mjesto u nekom ministarstvu ili javnom preduzeću.
--- prelaskom na trezorski sistem Srpska se zadužila 70 miliona FbIH prelazi naredne godine na trezorski sistem i zadužuje se za 100 miliona ! ! A šta je to trezorski sistem ? Pa zapis u trezoru da si nekad imao 100 miliona ali više ne ! :)) Iz tog što nemaš onda uredno dijeliš peMzije, a peMzioneri onda uredno glasaju za svoje nacionalne stranke ! A rezultati dokaze na naplatu nakon izbora ! :))))
Kad se velike sile zaduze preko svake mjere ide svijetski rat. Nakon toga pobjednik nulira svoj dug i uvodi svoju valutu kao jedinicu mjere. Gubitnici placaju dug kao i obicno i strasno zele razmjeniti svoju slabu valiutu za ovu gore spomenutu.
Nije to dug RSa ti je dug BiH... I taj dug ce vracati nasa praunucad, nece Dudukova, Osmanli-Bakirova a ni herceg-Ere...
Ono što me usrećuje jeste da bez SDA i njenih ministara i predsjedavajućih RS nikada neće dobiti novac, a njihove prijetnje i nebulozne izjave pogotovo od Dode su samo hrana za nepismene a na taj način misle da je vlast RS-a jaka i moćna dok je to u suštini propast. Mi idemo naprijed i cijela Evropa nam svijedoči jer smo manjine natjerali na SSP, AGENDU I MEHANIZAM KOORDINACIJE to pokazuje moć bošnjaka jer da su mogli slomili bi nam uslove za upitnik.
aj sto su oni u dugovima.. mene brine sto i mi imamo to. a dugovanja manjeg entiteta se opet pripisuju DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI.
Mile se rukovodi parolom Kad je bal nek je maskenbal. Njemu se o glavu to obit neće, on će kao penzioner uživati na dedinju u luksuzu.
To za javnost, a koliki je u stvari??