Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lipsi magarce,kad je dodik mahnuo 100miliona iz agencije za osiguranje depozita ovi se sjetili ccccccccccccc
"Najveći problem je što se Agencija za bankarstvo RS-a stavlja u inferioran položaj u odnosu na novu agenciju" Šteta, a pokazali su se tako pouzdani...
Cuj ako banka nije ok i agencija rekonstrukcijom pretrpi gubitke te gubitke naplacuje iz fonda? Znaci sve i jednu banku koja pukne od minusa slobodno uzimaj i vadi,lova ce se nadoknaditi iz fonda..Cist lopovluk,banka treba propasti ako ne posluje kako treba,kakvi fondovi za rekonstrukciju? Svasta...
Moraće se Dodiku DOOOOBRO nećim izaći u susret da to dozvoli ! Nije jasno ni koja je svrha te agncije za osiguranje depozita kad je Dodik ispraznio od DEPOZITA nakon što su ispraženjene banke srpske jer su bile BEZ AGENCIJSKOG NADZORA, kojeg nije dozvolio DOdik radi PRENOSA NADLEŽNSOTI NA BIH ? ZAČARANI KRUG ZA PRIMJER ! Državno tužilaštvo u tome ne vidi LOŠE NAMJERE ! Da pače !
Pa sta, komisija korumpirana, isto dodje...samo nova stranacka radna mjest...
Koji ce profesionalci biti u toj komisiji.predsjednik Fahro dopredsjednik Dudko i zamjenik dopredsjednika Cova.
Nije daleko vijest o prenosu nadležnosti prehrane srpske nejači na Merhamet. Šta doživi onako legendaran erojski narod, koji izdrža sve krvoločne turske zulume i ostaše visoko uzdignuti (nadmorski), kako to lijepo opjevaše Ivo Andrić i Meša Selimović u svojim 'istorijskim epovima.
UHAPSITE DODIKA I CVIJANOVIC ZELJKA ZA NAMJERNO URUSAVANJE I PLJACKU BANAKA, KAKO BI OPLJACKALI AGENCIJU ZA DEPOZITE, TACNIJE FBIH!
Laktaska baraba planski krade pare, jer zna da ce se banke pokriti lovom iz FBIH.
Sta rade tuzioci i zasto ne hapse?
Razdvojiti lovu, tako da ono sto FBiH uplati, to sanira iskljucivo banke u FBiH, a ono sto uplati genocid, iskljucivo genocid banke, pa neka baraba onda namjenski krade.
I na sve to, ako propadne vise banaka, onda veci obavezni depoziti.
Šta ova spodoba Majkić kmeči? Treba svaki dan po dva rekjata da klanja što je seljančura dobila posao koji ima.
Pa bolje da prenesu na drzavu. Eto PC nije uspjela osigurati ljudima pare kad su probali Bobar banka i Banka Dodiklanda.
Lijepa vijest :)
...nijesu li to trebali raditi i do sada? ili da ja lagano selim one milione na kajmane.